Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 19:53

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης θα είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την απόφαση της ΚΕ

92 ΥΠΕΡ ΕΝΑΝΤΙ 67 ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΧΕΣ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.  ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

Μετα απο αντεγκλήσεις και σκληρές εκφράσεις απο την πλευρά της αριστερής πλατοφόρμας  για την υποψηφιότητα Βουδούρη (Πελοπόννησος)

Καρυπίδη (Δυτικη Μακεδονια) αποφασίστηκε μετά απο πρόταση του προεδρείου να ψηφιστούν οι προτάσεις για τις 13 περιφέρειες ως πακέτο και οχι καθε μία ξεχωριστή. Με ποσοστό 57% αποφασίστηκε να μην γίνει ψηφοφορία για έναν-έναν υποψήφιο περιφερειάρχη, αλλά πακέτο για τους 13 όλων των περιφερειών. Ειναι φανερό οτι φοβήθηκαν τις διαρροές πυο θα ήταν κραυγαλέες στην περίπτωση Βουδούρη και λιγότερες στην υποψηφιότητα Καρυπίδη.  Για την υποψηφιότητα Καρυπίδη ετέθη θέμα δημοκρατίας και σεβασμού της άποψης των οργανώσεων που εκδήλωσαν σφοδρή δυσαρέσκεια στην υποψηφιότητα του. Ο δε πρώην υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ Α. Λιοσατος εγραψε στην σελίδα του ''οτι οι υποψηφιότητες θα ψηφιστούν με "πρόταση-πακέτο", δεν είναι ουτε δημοκρατικό, ουτε δείχνει αποψη "συνενοησης" ή συναινετικότητας από τη μεριά της πλειοψηφίας. Αντίθετα δείχνει ότι οι επιλογές Σακελλαρίδη κλπ απο τη μια, Βουδουρη-Καρυπιδη κλπ από την αλλη, εντάσσονται σε ένα ενιαιο σχέδιο που -θα ηθελε να- τους "χωράει όλους" (και ριζοσπάστες και νοικοκυραίους), στην πράξη ομως θολώνει το στίγμα με αντιφατικά μηνυματα και καταληγει να αποσυσπειρώνει και τους μεν και τους δε''. 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 20:22