Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Μαϊος 2014 21:30

Τσίπρας στην Κοζάνη: Μπήκε η άνοιξη και ο πρωθυπουργός δεν τολμά να βγει από το Μαξίμου (βιντεο & φωτο)

Φωτογραφίες Δημήτρης Στραβού Φωτογραφίες Δημήτρης Στραβού

«Δε τολμά να μιλήσει με το λαό, ούτε καν με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Κυκλοφορεί μόνο σε απολύτως προφυλαγμένο και αποστερημένο

περιβάλλον», δήλωσε από την Κοζάνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό.

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε  από την Κοζάνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι κρίμα, μπήκε και η Άνοιξη, και ο κ. Σαμαράς δε τολμά να βγει έξω από το Μαξίμου, να τον δει λίγο ο ήλιος και το φως», σχολίασε ειρωνικά ο κ. αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δε τολμά να μιλήσει με το λαό, ούτε καν με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Κυκλοφορεί μόνο σε απολύτως προφυλαγμένο και αποστερημένο περιβάλλον», προσέθεσε.

Αναφερόμενος στην απόρριψη της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για ντιμπέιτ του ιδίου με τον πρωθυπουργό κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά για ένδεια επιχειρημάτων.

«Κρύβεται, γιατί φοβάται. Γιατί δεν έχει επιχειρήματα. Γιατί τρέμει να βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Επανέλαβε το σύνθημα «στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν για να μπει τέλος, όπως είπε, «στην Ελλάδα-πειραματόζωο, στην Ελλάδα της τρόικας και των τοκογλύφων».

Πηγή: http://www.skai.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Μαϊος 2014 21:52