Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 21:41

Η Κομματική οργάνωση των ΑΝΕΛ Κοζάνης εναντίον της Ραχήλ Μακρή

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης εκφράζουμε την πλήρη συμφωνία μας με την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος,

να θέσει εκτός αυτής τη βουλευτή της Περιφερειακής μας Ενότητας, κα Ραχήλ Μακρή, μετά την αδικαιολήγητη άρνηση της να παραστεί για εξηγήσεις σε προγραμματισμένη συνεδρίαση, αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο.
Επίσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης δηλώνουμε ότι ενωμένοι, συντεταγμένοι με μπροστάρηδες τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο, την Κοινοβουλευτική Ομάδα και όλα τα Όργανα του Κινήματος, συνεχίζουμε τον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και τήρηση του Συντάγματος, μέσω της κατάργησης του μνημονίου και της πτώσης των υπηρετών του.
Επιστροφές, καταστροφές και φαντασιώσεις που κάποιοι και κάποιες προβλέπουν, αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός δυστυχώς για αυτούς.

Υ.Γ. Η έδρα εκπροσώπησης στην Βουλή των Ελλήνων της Π.Ε. Κοζάνης, ανήκει σε όλους τους ψηφοφόρους των ΑΝ.ΕΛΛ., δυστυχώς η ματαιοδοξία και η έπαρση είναι κακοί σύμβουλοι.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 22:30