Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 08:52

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Θεόδωρου Καρυπίδη στην Αθήνα

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το πρωί της Τετάρτης, συνάντηση με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης ανέλυσε στον Υπουργό τις προτάσεις του, σχετικά με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τονίζοντας ότι στόχος της περιφερειακής αρχής είναι η άμεση εγκατάσταση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να αποτελέσει πρότυπο για όλη τη δημόσια διοίκηση.
«Με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την ηλεκτρονική υπογραφή, θα υπάρχει διαφάνεια, θα βελτιωθεί η ποιότητα και η ταχύτητα της εξυπηρέτησης του πολίτη, αλλά θα προστατευθεί και ο δημόσιος υπάλληλος μέσω της διαρκούς ηλεκτρονικής αξιολόγησης και πιστοποίησης των δομών της Περιφέρειας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θ. Καρυπίδης.
Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον κ. Καρυπίδη, συμφώνησε ότι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες και υποσχέθηκε από την πλευρά του, να στηρίξει έμπρακτα την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Να σημειωθεί, ότι οι προτάσεις του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση τυγχάνουν ευρύτερης αποδοχής από αιρετούς της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, σύμφωνα και με δηλώσεις τους στα ΜΜΕ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 08:56