Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 12:22

Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος στην Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια Υποδομών

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό στην Ημερίδα για την ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

που διοργάνωσε η MAKE ROADS SAFE HELLAS, επικεφαλής εταίρος του έργου SENSoR, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, στην Αθήνα.
Κατά την ομιλία του, ο κ. Υφυπουργός αφού χαιρέτησε τις πρωτοβουλίες της MAKE ROADS SAFE HELLAS, οι οποίες μπορούν να συνεισφέρουν με τις καλές πρακτικές και τα εργαλεία από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, στην εθνική προσπάθεια για τη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας, τόνισε τη σημασία που δίνει το Υπουργείο στην ανάπτυξη των υποδομών που εξασφαλίζουν την ασφάλεια προς τους χρήστες και δημιουργούν ένα συγχωρητικό περιβάλλον, όπως επιβάλλει η σύγχρονη Ολιστική Προσέγγιση για την Οδική Ασφάλεια.
Επίσης, ο κ. Υφυπουργός αναφέρθηκε στις δράσεις του Υπουργείου στον Τομέα της Οδικής Ασφάλειας και ιδιαίτερα στην πρόθεση του Υπουργείου οι έλεγχοι να επεκταθούν σε όλα τα νέα έργα της υποδομής και όχι μόνο σε αυτά που εντάσσονται στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα.
"Πρόσφατα η 16η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, μας έδωσε μια οδυνηρή αλλά απαραίτητη υπενθύμιση, ότι η εργασία για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας είναι μια ατέρμονη διαδικασία. Βασικός πυλώνας των προτεραιοτήτων μας και δέσμευσή μας είναι να κάνουμε τους δρόμους της Ευρώπης, συνεπώς και της Ελλάδας πιο ασφαλείς, όπως δήλωσε και η Επίτροπος Μεταφορών της Ε.Ε. κα Βιολέτα Μπουλτς » δήλωσε ο κ. Υφυπουργός.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 12:25