Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 09:18

ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΧΑΙΚΑΛΗ

Η λασποβροχή «ψεκάζει» τη Δημοκρατία
Βροχή λάσπης με καταγγελίες χωρίς κανένα στοιχείο, την ώρα που η πολιτική ζωή πνίγεται στον βούρκο από τον Παύλο Χαϊκάλη στη Βουλή.

Εντονη ήταν η αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη που έκανε λόγο για βρώμικη συμμορία για τα όσα είπε σε βάρος του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
«Δεν συνεργαζόμαστε με ακροδεξιούς, δεν συνεργαζόμαστε με ψεκασμένους», τόνισε ο Στ. Θεοδωράκης, αντιδρώντας με έντονο τρόπο σε όσα προκλητικά και ανυπόστατα είπε σε βάρος του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Π. Χαϊκάλης
Βροχή λάσπης, χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, εκτόξευσε χθες στη Βουλή ο Π. Χαϊκάλης δείχνοντας περισσή ανευθυνότητα, την ίδια ώρα που ευτελίζεται όλο και περισσότερο η πολιτική ζωή της χώρας, μετά τις καταγγελίες χωρίς αποδείξεις και στοιχεία για «δωροδοκία».
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μετά το πέρας της κατάθεσής του στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, στην οποία κλήθηκε για τα 5.000 ευρώ που είπε πως έδωσε στον Γ. Αποστολόπουλο για να τα παίξει στο Χρηματιστήριο, κατηγόρησε εμπλέκοντας στην υπόθεση -χωρίς αποδείξεις- οικονομικό παράγοντα, ενώ άφησε σοβαρές αιχμές για αρχηγό πολιτικού κόμματος. Επεσε δε σε αλλεπάλληλες αντιφάσεις για τα 5.000 επικαλούμενος «την προσωπική του φόρτιση», αλλά και «την αδυναμία του να χειριστεί τον λόγο».

Χαμηλά περισσότερο χαμηλά για τον αντιμνημονιακό Χαϊκάλη καί όσους του μοιάζουν και οι οποίοι δηλώνουν οτι θέλουν να σωσουν το τόπο απο την Γερμανική σκλαβιά των δανειστών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 09:24