Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 13:46

Γ. Κασαπίδης: «Ψήφισα ΝΑΙ για την ενότητα»- «Δεν έχω ανάγκη να με καλωσορίσουν. Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι του πατρός μου»!»

«Ψήφισα ΝΑΙ χάρη της ενότητας που απαιτείται από όλους μας. Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις υγιείς δυνάμεις

Αν δεν έχουμε ενότητα, αν υπάρχει κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύουμε, τότε υπάρχουν δουλείες. Θα πρέπει να πάμε ενωμένοι, ως χώρα, στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις που έρχονται με την τρόικα. Αν μας δουν διασπασμένους, τότε δε θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε»
Τα παραπάνω ανέφερε στο Kozanimedia.gr πριν από λίγα λεπτά, στην πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα της δεύτερης διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης.
Μάλιστα, ερωτηθείς εάν, πλέον, μετά το «Ναι», ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε πως «εγώ δεν έφυγα ποτέ από το κόμμα, αλλά με διέγραψαν επειδή υπερασπιζόμουν τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Και στέλνω το μήνυμα σε κάποιους εκεί στην Κοζάνη: Δεν έχω ανάγκη να με καλωσορίσουν. Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι του πατρός μου»!

πηγη: kozanimedia.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 13:49