Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 20:48

Παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης του ΚΚΕ

Ανακοινώνουμε σήμερα τους υποψήφιους βουλευτές της Π.Ε Κοζάνης του ΚΚΕ και καλούμε τον Ελληνικό λαό,

τους εργατοϋπάλληλους και τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να στηρίξετε και να δυναμώσετε αποφασιστικά το ΚΚΕ.
Σκεφτείτε ότι την επόμενη μέρα των εκλογών οποία και να είναι η νέα κυβέρνηση θα είναι εδώ και θα συνεχίσουν να ματώνουν τον λαό, η Ε.Ε , τα «μνημόνια διαρκείας», παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα που ζητάει το κεφάλαιο για να γίνει πιο ανταγωνιστικό στην ανελέητη καπιταλιστική αγορά. Γιατί , τα παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα δεν είναι απλά και μόνο απαιτήσεις των δανειστών. Είναι εδώ και χρόνια κατευθύνσεις της Ε.Ε, η στρατηγική του μεγάλου κεφαλαίου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για να γίνει ακόμα πιο φτηνό το εργατικό δυναμικό. Για αυτό σε όλες τις χώρες τις Ε.Ε και της ευρωζώνης με ή χωρίς μνημόνια γίνονται τέτοιες αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις είτε έχουν φιλελεύθερες ή σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις.
Σκεφτείτε ότι θα είναι εδώ το δυσβάσταχτο χρέος το οποίο αναγνωρίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα καλώντας τον λαό, που δεν το δημιούργησε και δεν το χρωστάει να το πληρώσει.
Πάνω από όλα θα είναι εδώ οι επιχειρηματική όμιλοι ντόπιοι και ξένοι που έχουν στα χέρια τους τα κλειδιά της οικονομίας, την πραγματική εξουσία και θα απαιτούν ακόμη περισσότερα προνόμια, που θα πληρώνει ο λαός.
Για αυτό την επόμενη μέρα ο εργαζόμενος λαός χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ στην βουλή και παντού. Το ΚΚΕ έχει αποδείξει ότι είναι εγγύηση της οργάνωσης της πάλης τους λαού, είναι δύναμη αντίστασης και αντεπίθεσης στην υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού.
Δυνατό ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος για την μοναδική φιλολαϊκή λύση:
-Μονομερή διαγραφή του χρέους
-Αποδέσμευση από την Ε.Ε
-Κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας και εργατική- λαϊκή εξουσία που θα διασφαλίζει την λαϊκή ευημερία.
Με παρακαταθήκη την ξεκάθαρη πολιτική μας πρόταση, Δυνατό ΚΚΕ γιατί αποτελεί την δύναμη που χωρίς υποχωρήσεις και ταλαντεύσεις πρωταγωνιστεί στην οργάνωση του αγώνα του λαού για την κατάργηση όλων των εφαρμοστικών νόμων και την ανάκτηση των απωλειών.
Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει ρίχνουμε στις κάλπες στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.
Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε Κοζάνης και οι υποψήφιοι βουλευτές του, είναι καταξιωμένοι αγωνιστές στο μαζικό λαϊκό κίνημα, στα σωματεία και στους συλλόγους που ανήκει ο καθένας τους, ήταν μπροστά σε όλους τους αγώνες που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή μας όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ συγκροτούν οι παρακάτω υποψήφιοι βουλευτές:

1, Βήττας Γιάννης, κάτοικος Κοζάνης, δικηγόρος, μέλος του γραφείου περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, πρόσφατα υποψήφιος περιφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας
2. Εγρές Αβραάμ, κάτοικος Καλονερίου Βοϊου, αγρότης, μέλος της Γραμματείας της ΠΑΣΥ Νομού Κοζάνης.
3. Λαμπαδά Χάρις, γεννήθηκε στην Κοζάνη, ειδικευόμενη παιδίατρός, μέλος του Τομεακού Γραφείου Κοζάνης του ΚΚΕ, πρόσφατα ήταν υποψήφια δήμαρχός Κοζάνης και δημοτικός σύμβουλός Δήμου Κοζάνης
4. Σταμπολίδης Κώστας, κάτοικος Κοζάνης, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
5. Ταταρίδης Πέτρος, εργαζόμενος στην ΔΕΗ, Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), κάτοικος Πτολεμαΐδας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ
6. Τσίγκα Ευθυμία, γεννήθηκε στην Ελάτη Κοζάνης, γεωπόνος ελεύθερη επαγγελματίας, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
7. Χατζηδημητρίου Αγγέλα, κάτοικος Πτολεμαΐδας, ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος του σωματείου εμποροϋπαλλήλων Εορδαίας.
Δυνατό, ισχυρό ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογές είναι η προϋπόθεση για να φρενάρει η αντιλαϊκή πολιτική. Είναι εγγύηση για την ανάπτυξη της πάλης του λαού, να δυναμώσει το εργατικό λαϊκό κίνημα που είναι μονόδρομος για να αποσπάσει ο λαός μας νέες μικρές και μεγάλες κατακτήσεις

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015 20:51