Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 12:29

Κουκουλόπουλος:“Το ΠΑΣΟΚ είναι μέρος της λύσης και εγγυητής προοδευτικής σταθερότητας”

«Το ΠΑΣΟΚ είναι μέρος της λύσης του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα

και εγγυητής της προοδευτικής σταθερότητας. Και όπως αποδείχτηκε, κάτι που πλέον παραδέχονται όλο και περισσότεροι, η χώρα στάθηκε όρθια γιατί άντεξε το ΠΑΣΟΚ».
Αυτό τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ.
Σχολιάζοντας την τακτική που ακολουθούν αυτή την προεκλογική περίοδο Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κουκουλόπουλος υπογράμμισε πως «η Ν.Δ. ακολουθεί την τακτική του εκφοβισμού και ο ΣΥΡΙΖΑ του ανεύθυνου λαϊκισμού και της δημαγωγίας, τακτικές που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων αλλά βλάπτουν σοβαρά τη χώρα. Γι΄ αυτό η επιχειρούμενη μεταξύ τους πόλωση δεν ξεπερνά το 60%, καθώς οι πολίτες ουσιαστικά αποδοκιμάζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές».
Σε ό,τι αφορά την εκτίμηση του για το τι μπορεί να πετύχει το ΠΑΣΟΚ σ΄ αυτές τις εκλογές, ο Αν. Υπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας: «το ΠΑΣΟΚ επέλεξε το δρόμο της αλήθειας και της υπεύθυνης στάσης. Είμαι σίγουρος πως αυτό θα επιβραβευθεί απ΄ τους πολίτες που στη μεγάλη τους πλειοψηφία ζητούν συνεννόηση και συνεργασίες για να αποκτήσουμε επιτέλους μια ενιαία φωνή ως χώρα, απέναντι στους ξένους.
Θα επιβραβευτεί γιατί όλοι καταλαβαίνουν πως η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να ανακάμψει και να προκόψει, αν δεν αναγεννηθεί η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, η παράταξη των μεγάλων κοινωνικών κατακτήσεων και των σημαντικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, στην οποία το ΠΑΣΟΚ είχε και θα έχει βασικό ρόλο.
Αυτό το ρόλο που θα κληθεί να παίξει και πάλι το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, συνενώνοντας και συνθέτοντας όλες τις δυνάμεις του χώρου. Έναν ρόλο που φυσικά θα παίξει καλύτερα και πιο αποτελεσματικά όσο πιο ενισχυμένο βγει απ΄ τις κάλπες».
Ο κ. Κουκουλόπουλος ρωτήθηκε για τη χθεσινή τοποθέτηση του κ. Γ. Παπανδρέου πως το ΠΑΣΟΚ ταυτίστηκε με τις πιο σκληρές και αναχρονιστικές πολιτικές της Ν.Δ. και επεσήμανε ότι: «Δεν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα, όταν οι πράξεις άλλα δείχνουν.
Διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως δόθηκε συγχωροχάρτι στον κ. Καραμανλή το 2009 και αφέθηκε επί δύο χρόνια ο κ. Σαμαράς να παριστάνει ανενόχλητος τον αντιμνημονιακό, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ αναλάμβανε μια ευθύνη που δεν μας ανήκε εξ ολοκλήρου. Δεν υπαινίσσομαι κάτι αλλά στην πολιτική μετράει το αποτέλεσμα. Οι πολίτες σήμερα ξέρουν τα πάντα και έχουν τις δικές τους κρίσεις και αξιολογήσεις».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 19:29