Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 09:19

Παγκόσμιο trend η συνέντευξη Τσίπρα μέσω twitter

Διεθνή απήχηση φαίνεται πως είχε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα με τους χρήστες του twitter,

με βάση τα στοιχεία του ίδιου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης: είναι χαρακτηριστικό ότι μεσούσης της συνέντευξης, το σχετικό hashdag είχε κατακτήσει την 3η θέση διεθνώς (worldwide trend) αλλά και την 1η θέση στη χώρα μας, πριν ακόμη ξεκινήσει η συνέντευξη. Η ωριαία και πλέον, συζήτηση συγκέντρωσε περίπου 32.000 tweets, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Κουμουνδούρου.

Το διεθνές ενδιαφέρον καταγράφηκε πάντως και στην προσέλευση πολλών ξένων συνεργείων στα κτίρια του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν εκεί για να καταγράψουν την πρωτότυπη για ελληνικά δεδομένα συνέντευξη. Γεγονός που αιφνιδίασε θετικά τον Αλ. Τσίπρα, που είπε γελώντας, «εγώ νόμιζα πως δίνω συνέντευξη στο διαδίκτυο».

Στη μη συμβατική συνέντευξη που διοργάνωσε το avgi.gr. -η οικονομική κρίση και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ελάχιστα απασχόλησαν φερ' ειπείν- ένα από τα σημεία με ιδιαίτερη οξύτητα ήταν όταν ο Αλ. Τσίπρας, στο πλαίσιο της πρόσκλησης για ντιμπέιτ, επέμεινε ότι ο ίδιος δεν δίνει συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους που κάνουν τις γλάστρες, παραπέμποντας έτσι στη συνέντευξη που ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε στη ΝΕΡΙΤ.

Υποσχέθηκε ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα, εξήγγειλε επίσης διάλογο με την Εκκλησία, και σε άλλο σημείο διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει αφοπλισμένους τους αστυνομικούς, αλλά τους θέλει άοπλους όταν έχουν απέναντί τους διαδηλωτές.

Σε σειρά άλλων ερωτήσεων (αποχώρηση από το ΝΑΤΟ, επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής) ξεκαθάρισε επίσης ότι η κυβέρνησή του έχει άλλες προτεραιότητες. Προέκρινε επίσης το στόχο ενός Δημοσίου που θα είναι στην υπηρεσία του πολίτη, σε συνεργασία όμως με τους δημόσιους υπαλλήλους.

Εξήγγειλε επανεξέταση των ιδιωτικοποιήσεων που έγιναν μέσω ΤΑΙΠΕΔ, ενώ υποσχέθηκε ακόμη τη μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκηςδεσμευόμενος παράλληλα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει πλειστηριασμούς ακινήτων.

Πηγές ωστόσο, τέλος, του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέφυγαν το δηκτικό σχόλιο εναντίον του πρωθυπουργού: «Τη στιγμή που ο κ. Σαμαράς αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι τον διάλογο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στα ερωτήματα πολιτών σε μια ευρεία γκάμα ζητημάτων, προβάλλοντας μια εναλλακτική μορφή επικοινωνίας μαζί τους», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

πηγη: http://www.thetoc.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 09:21