Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 11:39

Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΟΖΑΝΗΣ: «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ»

altΣ’ αυτό τον τόπο κάποιοι έχουν επιλεκτική μνήμη, αρνούμενοι να αντιληφθούν το μέγεθος της καταστροφής που έφεραν στην οικονομία και τον ελληνικό λαό. Έτσι και η ΝΟΔΕ Κοζάνης σε μια προσπάθεια να μεταβιβάσει σε άλλους τις ευθύνες της τραγικής πενταετούς διακυβέρνησης της Ελλάδας από τη Νέα Δημοκρατία, αποφάσισε να συσκοτίσει την αλήθεια και να διαστρέψει αυτό που όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά. Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά την άφρονα πολιτική που εμπορεύτηκε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων για τον πλουτισμό στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που ξεπούλησε...

σε μια ομάδα ρασοφόρων κτηματομεσιτών λίμνες και βουνά, που ήταν έτοιμη να παραδώσει σε ιδιώτες τον κρίσιμο τομέα της ενέργειας για να εκμεταλλευτούν με ληστρικό τρόπο τα αποθέματα λιγνιτών της Δυτικής Μακεδονίας, που καταβαράθρωσε την οικονομία και την έσυρε δέσμια στα χέρια των δανειστών της.

Ήταν μόλις πριν ένα χρόνο, τότε που ο «δραπέτης» κ. Καραμανλής μίλαγε για το έλλειμμα του 2009 στο 6%, ενώ σήμερα, σύμφωνα με τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αγγίζει το ιλιγγιώδες 16%.

Η καταστροφική πολιτική της προηγούμενης  κυβέρνησης της οποίας επίλεκτο μέλος υπήρξε και ο τωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και την εγκατέλειψε εκεί, συκοφαντώντας σήμερα τις άοκνες προσπάθειες του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για τη σωτηρία της.

Το λιγότερο αποτελούν αστειότητες όσα με σοβαροφάνεια ισχυρίζονται στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί μηδενισμού του ελλείμματος και αν μη τι άλλο, προσβάλλουν τη συλλογική μνήμη των ελλήνων.

Εξάλλου οι δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα περί έμπρακτης στήριξης της δημοσιονομικής εξυγίανσης  αναδεικνύουν περίτρανα τη διγλωσσία του ίδιου και της παράταξης του. 

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη στις Περιφέρειες και τους Δήμους, αποτελούν καθοριστικό παράγοντα και στέλνουν μήνυμα αταλάντευτης προσήλωσης όλων των ελλήνων για τη σωτηρία της οικονομίας και της χώρας.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να πράξει και καλά θα κάνουν εκείνοι που «δραπέτευσαν» από την εξουσία καταστρέφοντας την Ελλάδα, ως ελάχιστο δείγμα έκφρασης έμπρακτης συγγνώμης, να αφοσιωθούν στην περισυλλογή και τη συνειδητοποίηση των πράξεών τους.

Ο Πρόεδρος αναδεικνύοντας την αξία της Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τη σύνδεση του με τον λαό και την Περιφέρεια θα βρίσκεται στην Κοζάνη αύριο Κυριακή 6 η ώρα το απόγευμα με μια πλειάδα Υπουργών όπου θα συζητήσει με τους φορείς και τους πολίτες για σημαντικά θέματα που αφορούν την Δυτική Μακεδονία.

Μια δημοκρατική και δημιουργική διαδικασία όπου κυβερνητικά Στελέχη θα εξηγήσουν πολιτικές στους φορείς και κατοίκους της περιοχής και οι πολίτες θα λάβουν τον λόγο, θα πάρουν θέση και θα υποβάλλουν προτάσεις ελεύθερα.

Το κίνημα μας για μια ακόμη φόρα αναδεικνύεται πρωτοπόρο. Στο δρόμο για τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη νικητές και στη Δυτική Μακεδονία θα είναι αυτοί που πιστεύουν απόλυτα στο θεσμό της Αυτοδιοίκητης Μεταρρύθμισης και δεν μπορεί να είναι άλλοι από αυτούς που στηρίζει το κίνημα μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 11:45