Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 13:28

Ευχαριστήρια Δήλωση του Γιώργου Χιωτίδη

Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι,

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε προσωπικά, τον αγώνα που δώσατε για τη στήριξη του ψηφοδελτίου και την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα στην ΠΕ Κοζάνης. Μέχρι χθες είχαμε την προσδοκία της νίκης. Από σήμερα έχουμε υποχρέωση να μην διαψεύσουμε τις ελπίδες των απλών ανθρώπων και ιδιαίτερα εκείνων που έχουν υποφέρει περισσότερο στα χρόνια των μνημονίων.

Η κοινωνία μας εμπιστεύτηκε δίνοντάς μας τη διακυβέρνηση της χώρας. Αυτή η εμπιστοσύνη συνιστά ταυτόχρονα και τεράστια ευθύνη. Ευθύνη για την πραγματοποίηση των όσων υποσχεθήκαμε. Ευθύνη για την αλλαγή «παραδείγματος», έτσι ώστε οι αρχές της ισονομίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της αξιοκρατίας να επικρατήσουν σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου.

Η εξουσία εκπορεύεται από τον λαό και εξασκείται στο όνομά του, ωστόσο συχνά αλλοτριώνει και διαφθείρει. Μόνο με συνεχή λογοδοσία, συμμετοχή και έλεγχο των από κάτω μπορούν να αποφευχθούν φαινόμενα παρασιτισμού, ενώ ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να γίνουμε μία από τα ίδια. Μένει λοιπόν να προσπαθούμε διαρκώς να κάνουμε πράξη το υπέροχο σύνθημά μας «ο ΣΥΡΙΖΑ είσαι ΕΣΥ».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 13:32