Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 22:38

Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα την ώρα του Eurogroup

Συγκεντρώσεις υποστήριξης της Ελλάδας, ταυτόχρονα με την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες, πραγματοποιούνται στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Μπροστά από τη Βουλή έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου, ενώ το ίδιο καταγράφεται την ίδια ώρα στον Λευκό Πύργο και άλλα κεντρικά σημεία ελληνικών πόλεων.

Κεντρικό σύνθημα των συγκεντρώσεων αποτελεί η «ανάσα αξιοπρέπειας», με το κάλεσμα να γίνεται όλες τις προηγούμενες εβδομάδες, κυρίως μέσω των social media.

Με αναρτημένη στο Facebook και το Twitter φωτογραφία από τη συγκέντρωση των πολιτών στο Σύνταγμα και το μήνυμα «στις πόλεις της Ελλάδας & της Ευρώπης ο λαός δίνει τη μάχη της διαπραγμάτευσης. Είναι η δύναμή μας» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαιρετίζει από τις Βρυξέλλες την πρωτοβουλία των πολιτών.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες συγκεντρώσεις έχουν οργανωθεί και είναι σε εξέλιξη και σε πόλεις της Κύπρου, της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Συγκέντρωση και στη Νέα Υόρκη

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ελληνικό λαό θα πραγματοποιηθεί απόψε και στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανωτικής επιτροπής, στην οποία συμμετέχουν αρκετές ανθρωπιστικές, πολιτικές, πολιτιστικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις της αμερικανικής μεγαλούπολης, η συγκέντρωση θα γίνει μπροστά στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, στη 1:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

πηγη:ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 22:41