Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 10:33

Η Ζωή όρισε τον εαυτό της πρόεδρο της επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Αναπληρώτρια αντιπρόεδρος η Ραχήλ Μακρή

Την προεδρία της Επιτροπής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα, ανέλαβε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με απόφασή της που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια».

 

Αντιπρόεδροι στην Επιτροπή ορίστηκαν οι αντιπρόεδροι της Βουλής:

Αλέξης Μητρόπουλος (Α' αντιπρόεδρος), με αναπληρώτρια την Αγλαΐα Κυρίτση,
Γιάννης Μπαλάφας (Β' αντιπρόεδρος) με αναπληρώτρια τη Ραχήλ Μακρή,
Δέσποινα Χαραλαμπίδου (Γ' αντιπρόεδρος) με αναπληρωτή τον Χαρίλαο Τζαμακλή,
Νικήτας Κακλαμάνης (Δ' αντιπρόεδρος), με αναπληρωτή τον Κώστα Τζαβάρα,
Σπύρος Λυκούδης (ΣΤ' αντιπρόεδρος) με αναπληρωτή τον Σπύρο Δανέλλη και
Γιώργος Λαμπρούλης (Ζ΄ αντιπρόεδρος), με αναπληρώτρια την Διαμάντω Μανωλάκου.
Τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου, Εύη Καρακώστα, Μάκης Μπαλαούρας και Γιάννης Σταθάς, οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης, Ανδρέας Κατσανιώτης και Δημήτρης Κυριαζίδης, της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, των ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγάνης και του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «αντικείμενο της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής είναι η συνέχιση και ολοκλήρωση της συγκέντρωσης και τεκμηρίωσης με οργανωμένο τρόπο, των αδιαμφισβήτητων ιστορικών στοιχείων που θα ενισχύσουν αποτελεσματικά την ελληνική επιχειρηματολογία για τη διεκδίκηση των οφειλόμενων και τη συστράτευση και άλλων ευρωπαϊκών δυνάμεων και διεθνών οργανισμών σ' αυτήν την προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένης της προς τον σκοπό αυτό πραγματοποίησης επαφών με άλλα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια και με το Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και με ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα που έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες περιπτώσεις, καθώς και της διοργάνωσης συνεδρίων και διαλέξεων για το ζήτημα αυτό».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 10:39