Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 14:27

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Λ. ΜΑΛΟΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

alt«Το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη νίκη των δυνάμεων που αγαπούν και πιστεύουν στον τόπο και τους ανθρώπους του. Των δυνάμεων εκείνων που σ΄ αυτή την εκλογική μάχη κατέθεσαν προγράμματα και όραμα για το παρόν και το μέλλον του.
Των δυνάμεων που έκαναν τον αγώνα τους με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους πολίτες αλλά και τους αντιπάλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του νέου Δήμου Κοζάνης,..
είτε μας ψήφισαν είτε όχι, διότι σ΄ αυτή την εκλογική αναμέτρηση εκτίμησαν το γεγονός πως εμείς δε βάλαμε διλήμματα, ούτε καταφύγαμε σε αρνητικά συνθήματα, αλλά καταθέσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το κοινό μας μέλλον.
Σήμερα, έγινε το πρώτο, αποφασιστικό, βήμα και την επόμενη Κυριακή θα γίνει το οριστικό.

Με τη σημερινή μεγάλη νίκη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και την ακόμα μεγαλύτερη που θα πετύχουμε την επόμενη Κυριακή, είμαστε έτοιμοι, όλοι μαζί, να εργαστούμε συλλογικά, σε μια λογική προγραμματικών συγκλίσεων και να κερδίσουμε το στοίχημα για το κοινό μας μέλλον, που θα είναι καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο.»
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 14:40