Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 15:55

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Λ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Λευτέρης Ιωαννίδης"Για μας το αποτέλεσμα των εκλογών είναι θετικό. Θεωρούμε πως αποτελεί μια νίκη των ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών σχημάτων. Καταφέραμε σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα, σε μια νέα και δύσκολη κατάσταση που διαμορφώνει ο Καλλικράτης, να προτείνουμε ένα  ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό σχήμα και να διαμορφώσουμε προτάσεις για ένα ανοιχτό, πράσινο, διαφανή, συμμετοχικό και βιώσιμο δήμο Κοζάνης.

Όμως, σε αυτές τις εκλογές δεν έγιναν οι αναμενόμενες ανατροπές και η αποχή έδωσε  ψήφο ανοχής υπέρ των πολιτικών, που ευθύνονται για τα σημερινά αδιέξοδα.

Για μας, από εδώ και πέρα ξεκινά μια νέα περίοδος με προοπτική και στόχο να διευρύνουμε τη συλλογικότητα, να κάνουμε πιο ουσιαστική την παρουσία μας, να εμπλουτίσουμε και να προωθήσουμε τις προτάσεις μας. Σταθερά επικεντρωμένοι στην αυτοδιοίκηση και τα τοπικά ζητήματα, εμείς, όλοι ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες  είμαστε αποφασισμένοι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε οργανωμένα και συλλογικά."

 
 Λευτέρης Ιωαννίδης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 18:54