Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 21:56

ΟΚΤΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ SingularLogic

altΤην εκτίμηση ότι οι υποψήφιοι που στηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ θα επικρατήσουν σε οκτώ περιφέρειες, έναντι πέντε για τη ΝΔ έδωσε η SingularLogic, ενώ για τους Δήμους, δίνει νίκη στον Γιώργο Καμίνη στην Αθήνα και στον Βασίλη Μιχαλολιάκο για τον Πειραιά. Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη το αποτέλεσμα είναι οριακό και θα κριθεί τις πρωινές ώρες.

Αναλυτικά, οι περιφέρειες τις οποίες κερδίζουν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ είναι:

Αττική με τον Γιάννη Σγουρό να συγκεντρώνει 52,6%

Στερεά Ελλάδα με τον Κλέαρχο Περγαντά να συγκεντρώνει 52,9%

Δυτική Ελλάδα με τον Απόστολο Κατσιφάρα να συγκεντρώνει 57%

Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με τον Αριστείδη Γιαννακίδη στο 50.7%

Πελοπόννησο με τον Πέτρο Τατούλη να εκλέγεται με 52,5%

Βορείου Αιγαίου με τον Αθανάσιο Γιακαλή να συγκεντρώνει 50,8% Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε από τον πρώτο γύρο τις Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου.

Οι περιφέρειες τις οποίες κερδίζουν οι υποψήφιοι της ΝΔ είναι:

Θεσσαλία με τον Κώστας Αγοραστό να συγκεντρώνει 50,9%

Δυτική Μακεδονία με τον Γιώργο Δακή να επικρατεί με 51,4%

Κεντρική Μακεδονία με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να επικρατεί με 52,6%

Ιόνια Νησιά με τον Σπύριδωνα Σπύρου να συγκεντρώνει 51,1%

Ηπείρου με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη να συγκεντρώνει 55,9% Σύμφωνα με τη SingularLogic, σε τέσσερις περιφέρειες (Αν.Μακεδονία-Θράκη, Θεσσαλία, Β.Αιγαίο και Ιόνια Νησιά) το ποσοστό κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους.

Η εκτίμηση για τους Δήμους

Στους τρεις μεγάλους δήμουςτης χώρας, η SingularLogic δίνει νίκη του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα με ποσοστό 51,6% και του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Πειραιά με το 52,4% των ψήφων.

Στην Πάτρα εκλέγεται ο Γιάννης Δημαράς με 53,2%.

Αντίθετα στη Θεσσαλονίκη η μάχη μεταξύ των Ι.Μπουτάρη και Κ.Γκιουλέκα δίνεται ψήφο-ψήφο και το αποτέλεσμα δεν μπορεί να προβλεφθεί.

Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι η διαδικασία εξελίχθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο, ευχαριστώντας όλους όσοι εργάστηκαν για τις εκλογές.

Ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι το υπουργείο θεωρεί συνεργάτες του και τους 13 περιφερειάρχες, αλλά και τους  325 δημάρχους, «με τους οποίους θα δώσουμε τη μάχη για την προετοιμασία και εφαρμογή της μεγάλης θεσμικής αλλαγής του Καλλικράτη με τελικό στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών».

πηγή-in.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 22:03