Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 11:20

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΣΕ ΡΟΒΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

altΜε δηλωσή του ο Γ. Κασαπίδης ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις τιμές στα αγροτικά προϊοντα. 
"Χρειάστηκε να περάσουν 13 μήνες από την ανάληψη της ηγεσίας από το ΠΑΣΟΚ για να αντιληφθούν την κατάσταση που βιώνουν οι αγρότες.
Αυτοί που προεκλογικά υπόσχονταν έλεγχο της λειτουργίας των καρτέλ στην αγορά, ένα χρόνο μετά ομολογούν την κατά 40% ετήσια αύξηση των λιπασμάτων.

Αυτοί που κατηγορούν την αγορά για τις ανατιμήσεις, είναι οι ίδιοι που με τις πολιτικές τους-επιβολη φορών, αυξήσεις τιμολογίων ΔΕΚΟ- οδηγούν σε αυτές.
Αυτοί που ισχυρίζονταν ότι είχαν έτοιμο πρόγραμμα για τη γεωργία, άμεσα εφαρμόσιμο μετεκλογικά, διαψεύδονται καθημερινά από τις εξελίξεις.
Και ενώ έταζαν αύξηση του αγροτικού εισοδήματος, με την πολιτική που ακλουθούν, στεγνώνουν την αγορά και συρρικνώνουν το εισόδημα των αγροτών.
Ίσως χρειαστεί να περάσει πολύς ακόμη χρόνος για να πιστέψουν στο θεσμό των δημοπρατηρίων, στην εξυγίανση του συνεταιριστικού κινήματος, την ανάγκη για άμεση μετάβαση στη συμβολαιακή γεωργία και την ουσία της αποτελεσματικής λειτουργίας των ελεγκτικών μηχανισμών, όμως τότε θα είναι πολύ αργά.

Ο αγροτικός κόσμος έχει κουραστεί από τις μεγαλόστομες υποσχέσεις. Καλούμε την πολιτική ηγεσία, για ακόμη μια φορά, να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των αγροτών".
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 11:29