Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 20:07

Μας ζητούν να αφοπλίσουμε την Ελλάδα -Ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου στη Βουλή

Βαθιά πατριωτική ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Βουλή - Λάβρος κατά των δανειστών και της αντιπολίτευσης

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση επί της πρότασης του πρωθυπουργού για διενέργεια δημοψηφίσματος.
«Αυτές οι 16 σελίδες αποτελούν την ταφόπετρα του έθνους, τον επίλογο για μακρόχρονης ιστορίας της δημοκρατίας», είπε ο κ. Πάνος Καμμένος στρέφοντας τα βέλη του κατά των πιστωτών και της παγκόσμιας τοκογλυφίας.
Η υπογραφή της συμφωνίας των δανειστών θα σημάνει το τέλος της υπεράσπισης της πατρίδας, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Μας ζητούν να σταματήσουμε να προστατεύουμε την εθνική και εδαφική μας κυριαρχία, να αφοπλίσουμε την Ελλάδα», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστηρίζοντας πως οι δανειστές με τις προτάσεις τους ήθελαν ξεκάθαρα να υποτάξουν τον ελληνικό λαό και σε καμία περίπτωση συμβιβασμό.
«Ζητούν ουσιαστικά κατάργηση επικουρικών, κατάργηση ΕΚΑΣ, βαριά φορολογία για αγρότες, βαριά φορολογία για ακίνητα. Αν αυτά εφαρμοστούν, θα είναι η ταφόπλακα του έθνους», τόνισε.
«Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται να του κουνάνε το δάχτυλο, δεν δέχεται να τον απειλούν ότι θα του κλείσουν τις τράπεζες. Η υπογραφή της συμφωνίας θα σημάνει το τέλος της υπεράσπισης της πατρίδας», είπε ο κ. Καμμένος.

Πηγή :www.newsbomb.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 20:12