Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010 19:29

ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ - ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ'' ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

altΠροσπαθώντας να περάσει αρχηγικό προφίλ η Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε για "ιστορική ημέρα" και για ένα "νέο ξεκίνημα", ενώ έκανε εκτενή αναφορά στα τρωτά του παρελθόντος: "Καταλήξαμε να έχουμε σήμερα δύο Ελλάδες. Αυτή εκείνων που ήταν μέσα στο σύστημα και εκείνων που ήταν εκτός αυτών" είπε η κ. Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι σήμερα καταλήξαμε να έχουμε μία χώρα που όλοι είναι ίσοι, αλλά "μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους".
Έκανε και αυτοκριτική και σε όσους αμφισβητούν ότι μπορεί να έχει θέση στη νέα εποχή επειδή ανήκε ως τώρα στο σύστημα απάντησε "Έχω και εγώ αλλάξει , διότι με άλλαξε η ζωή. Ξέρω πολύ καλά πως είναι να πέφτεις και να πρέπει να σηκωθείς", είπε, αναφέροντας πως έχει απομυθοποιήσει την εξουσία.

Υπερασπίστηκε την απόφασή της να ψηφίσει υπέρ της χρηματοδότησης της χώρας από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης ." Διαφωνούσα και διαφωνώ με πάρα πολλά από τα μέτρα και της ρύθμισης του Μνημονίου, αλλά εκείνη την ώρα, τον περασμένο Μάιο, το δίλημμα ήταν αδυσώπητο για όλους: Η έγκριση του Μηχανισμού στήριξης ή άμεση χρεοκοπία".

Επίσης άφησε σαφείς αιχμές για τη ΝΔ προσθέτοντας ότι όσοι κρύβουν από τον ελληνικό λαό αυτό το δίλημμα και δημαγωγούν κάνουν τεράστια ζημιάς στους Έλληνες.  "Η επιλογή να αρνηθείς τη ψήφο σωτηρίας της χώρας για να μην επωμιστείς το πολιτικό κόστος που σου αναλογεί, είναι ο ορισμός του πιο ακραίου και ανεύθυνου λαϊκισμού.Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω", πρόσθεσε, ενώ άσκησε κριτική και στην κυβέρνηση για τον τρόπο που διαπραγματεύτηκε το Μνημόνιο αλλά και για τις αλλαγές που επιχειρεί να προχωρήσει.
Παραβρέθηκαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Κώστας Κιλτίδης που ανήκαν στη ΝΔ, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης, οι πρώην βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ Γιώργος Καλός, Γιώργος Παπαγεωρίου, Στέλιος Νικηφοράκης και Θ. Βασιλείου.
Από τόν Ν. Κοζάνης παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Δημ. Υψηλάντη Κ. Μιχαηλίδης, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Κ. Τσανακτσίδης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Χ. Σάββας, ο εκδότης και πρώην μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ Κ. Πουγαρίδης και αρκετά στελέχη απο την Εορδαία. 
πηγη:newsit.gr/vetonews.gr 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010 19:45