Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 21:07

Διάγγελμα Τσίπρα: «Ζητώ καθαρή εντολή για μια ισχυρή κυβέρνηση...περήφανος για τη μάχη που έδωσα»

Εκλογές προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο μηνυμά του προς τους έλληνες πολίτες με πιθανότερη ημερομηνία προσφυγής στις κάλπες

την 20ή Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί, πιθανότατα, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτή την ώρα. Αμέσως μετά το μήνυμα Τσίπρα θα δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρωθυπουργός στο μηνυμά του άφησε αιχμές κατά όσων μετέτρεψαν την κυβερνητική πελιοψηφία σε κυβερνητική μειοψηφία φωτογραφίζοντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και όσους στηρίζουν την Αριστερή Πλατφόρμα.

Προαναγγέλλοντας τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε καθαρή εντολή, ισχυρή κυβέρνηση και συμπόρευση με την κοινωνία για αλλαγές με δικαιοσύνη, διαφάνεια και δικαιοσύνη, ενώ σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε πιο έμπειροι, πιο έτοιμοι, πιο προσγειωμένοι».

Αμέσως μετά το μήνυμα Τσίπρα θα δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Οι δυνάμεις του «όχι» θα βρουν τρόπο να εκφραστούν, δήλωσε ο Δ.Στρατούλης προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τη δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού.
πηγη:Newsroom ΔΟΛ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 21:15