Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 19:48

Νικος Παππάς: Οχι στην μετεκλογική συνεργασία με ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ

Δεν θα υπάρξει καμία μετεκλογική συνεργασία με Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς,

δίνοντας έτσι μία εικόνα του πολιτικού τοπίου που διαμορφώνεται. «Αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, δεν θα υπήρχε η ανάγκη προσφυγής σε πρόωρες εκλογές» τονίζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Eθνος της Κυριακής».
Εχει αποκλειστεί συνεργασία με ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ
Αναφερόμενος σε όσους αποχώρησαν για το νέο κόμμα του Π. Λαφαζάνη τους κατηγορεί για πορεία προς τη δραχμή και για «σύμπλευση με το σχέδιο Σόιμπλε». Μάλιστα αναφέρεται και στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, επισημαίνοντας: «Το ισχυρό 'Oχι' δεν ήταν 'Ναι' στη δραχμή. Ας σταματήσει η προσπάθεια υποκλοπής νοήματος».
Ο υπουργός Επικρατείας στέλνει μήνυμα και στο εσωτερικό του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας πως θέσεις στις λίστες υπάρχουν για όσους «θέλουν να σχεδιάσουμε το νέο πρόγραμμα της αριστερής κυβέρνησης και να συνεχίσουμε τον αγώνα της διαπραγμάτευσης».
Η συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στο «Εθνος της Κυριακής» 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 19:51