Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 21:06

Κατ΄ αρχήν συμφωνία Λαφαζάνη - Αλαβάνου

Σε «γάμο» φαίνεται πως οδηγούνται η «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη και το «Σχέδιο Β'» του Αλέκου Αλαβάνου, ενώ, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί είχαν σήμερα συνάντηση στη Βουλή.

Σε δηλώσεις του κατά τη συνάντησή τους ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι στόχος είναι να ανοιχθούν δρόμοι στο πλαίσιο δημιουργίας μετώπου ενάντια στα μνημόνια, ενώ, δεν παρέλειψε να αφήσει σαφείς αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συνεργαστεί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι και η συνεργασία πήγε θαυμάσια γιατί ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο της λιτότητας και της υποτέλειας. Πολύ φοβούμαι ότι μετεκλογικά θα οδηγηθούμε σε σχήματα κυβερνητικά με στηρίξεις τέτοιου τύπου».

Από την πλευρά του ο Αλέκος Αλαβάνος δήλωσε ότι «πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να αναζωογονήσουμε την φλόγα της επαναστατικής δημιουργίας που υπήρχε πριν χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε να αποδεσμεύσουμε και να απελευθερώσουμε τη χώρα από τους περιορισμούς που επιβάλει το ευρώ και οι δανειστές, ότι μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μια κυψέλη απασχόλησης».

Σε αυτό το στόχο, όπως είπε, θα παίξει ρόλο η Λαϊκή Ενότητα με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ διασαφήνισε ότι θα μεταφέρει στα μέλη του Σχεδίου του Β' τη συμφωνία των δύο ανδρών, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι αυτή θα εγκριθεί συντριπτικά.

πηγη: εφ. Συντακτών

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 21:11