Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015 18:37

Στην Κοζάνη την Δευτέρα ο Α. Τσίπρας στη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ποιά θέματα θα αναφερθεί

Στην Κοζάνη τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος για την Περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας.

Οι οργανώσεις του κόμματος έχουν πάρει φωτιά προκειμένου να οργανωθεί μια προεκλογική συγκέντρωση ισάξια των Κοίλων του Ιανουαρίου του 2015. Ο Αλέξης Τσίπρας  θα μιλήσει στους πολίτες και τους ψηφοφόρους; του κομματός του γνωρίζοντας οτι ο ίδιος με δική του αποφαση προσωπική επέβαλε την Ραχήλ Μακρή στα ψηφοδέλτια. Αρα αναμένετε με ενδιαφέρον εάν θα επαναλάβει το αντίστοιχο που ειχε πει για τον Καρυπίδη οτι ''διορθώσαμε το λάθος''. Στην Π.Ε. Κοζάνης υπάρχουν τρείς ηχηρές απώλεις απο το ψηφοδέλτιο του  ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη που μετακόμισαν στην ΛΑΕ του Π. Λαφαζάνη και εχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τι ανφορές θα κάνει ο πρώην  πρωθυπουργός.  Ο Α. Τσίπρας θα μιλήσει για την ΔΕΗ θα αναφέρει οτι η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστες δεν εμπεριέχει την πώληση της μικρής ΔΕΗ ενώ θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο θέμα της κατασκευής της νέας μονάδας στην Πτολεμαϊδα προαναγγέλοντας την έναρξη των εργασιών κατασκευής της.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015 19:01