Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 09:00

Τα απρόοπτα και το παρασκήνιο του debate

Ένας χυμένος καφές, η Κοσιώνη που έγινε Ζαχαρέα, ένας... διάλογος που καθυστέρησε τις ερωτήσεις, αλλά και μία φάρσα για βόμβα στην ΕΡΤ ήταν μερικά από τα παράδοξα της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών.
Τα απρόοπτα και το παρασκήνιο του debate

Η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών ξεκίνησε με καθυστέρηση ενός τετάρτου, διήρκεσε τρεις ώρες, ενώ δεν έγινε διακοπή για διαφημίσεις.
Πρώτοι στη Μεσογείων έφτασαν στις 8 το βράδυ πέντε από τους έξι δημοσιογράφους, ενώ τελευταία προσήλθε στο Ραδιομέγαρο της Μεσογείων η Όλγα Τρέμη.
Λίγο πριν από την τηλεμαχία και κατά την άφιξή του στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, οι υπεύθυνοι πρόσφεραν στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, έναν καφέ. Ωστόσο, δεν κατάφερε να τον πιει, γιατί του χύθηκε. Τώρα, αν αυτό του φέρει γούρι όπως συνηθίζεται να λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις, θα δείξει η... κάλπη.
Ενα δεύτερο απρόοπτο της τηλεμαχίας ήταν η «σύγχυση» του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, που μπέρδεψε τα ονόματα των δημοσιογράφων, αποκαλώντας τη Σία Κοσιώνη...«κυρία Ζαχαρέα».
Μερικά λεπτά αργότερα, ο δημοσιογράφος του «Ε», Μάκης Γιομπαζολιάς απευθύνθηκε στον Παναγιώτη Λαφαζάνη με συνέπεια να ξεκινήσει ένας μεταξύ τους διάλογος καθυστερώντας την ερώτηση. Ο διάλογος έληξε με την παρέμβαση του Πάνου Χαρίτου, ο οποίος επικαλέστηκε... το χρόνο που τρέχει.
Ο Μάκης Γιομπαζολιάς σε ερώτηση προς τον Σταύρο Θεοδωράκη υπερέβη εκ νέου το χρόνο με τον συντονιστή Πάνο Χαρίτο να του επισημαίνει: Έχετε υπερβεί το χρόνο και τον κ.Γιομπαζολιά να απαντά: Ωραία, δεν συνεχίζω.
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ απαρέγγλιτα πιστός στο πρωτόκολλο που έχει συμφωνηθει για το χρόνο των ερωτήσεων και απαντήσεων, συνάντησε την αντίδραση της Όλγας Τρέμη, όταν η δημοσιογράφος απηύθυνε την ερώτησή της στον ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. «Έλεος, δώσε μου λίγα δευτερόλεπτα», είπε η κ.Τρέμη προς τον κ.Χαρίτο.
Στην ενότητα για την Άμυνα και την εξωτερική πολιτική, τα χαρτιά της Σίας Κοσιώνη έγιναν άνω κάτω με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να καθυστερήσει την ερώτησή της, ζητώντας να μην μετρήσει ο χρόνος λόγω του αναπάντεχου γεγονότος, που αντιμετώπισε με χιούμορ.
Προς το τέλος της τηλεμαχίας ο διάλογος έγινε λίγο πιο έντονος μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Όλγας Τρέμη αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών.
Τι φόρεσαν οι κυρίες
Με πλήρως επιμελημένη εμφάνιση προσήλθαν στο χώρο της ΕΡΤ οι γυναίκες δημοσιογράφοι. Η Σία Κοσιώνη επέλεξε ένα λευκό ταγιέρ, η Μαρία Χούκλη ένα μπλε παντελόνι με εκρού πουκάμισο, η Μάρα Ζαχαρέα ένα βεραμάν φόρεμα, ενώ η Όλγα Τρέμη προτίμησε το κλασικό άσπρο-μαύρο.
Και φάρσα για βόμβα
Εν τω μεταξύ λίγη ώρα αφότου είχε ξεκινήσει η τηλεμαχία, στις 21.35, άγνωστος τηλεφώνησε στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, λέγοντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτίριο της ΕΡΤ.
Όπως ανέφερε η βόμβα θα εκρήγνυτο στις 22:30. Αμέσως, ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας έσπευσε στο κτίριο και έλεγξε τους χώρους, αλλά δεν βρήκε κάτι ύποπτο. Έτσι, αποδείχθηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

πηγη:ΕΘΝΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 09:02