Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015 11:10

Η επικεφαλής της «ΕΛΠΙΔΑΣ» Γεωργία Ζεμπιλιάδου για ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: Γιατί δεν αποφασισατε την επαναδημιουργία του τμήματος Αρχιτεκτονικής; Αχμηρά «βέλη» και κατά Καρυπίδη

Αγαπητοί κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ
Με ευχάριστη έκπληξη διαπιστώνω ότι παρά την ένταση του προεκλογικού σας αγώνα, αναλαμβάνετε να απαντήσετε αντί του Περιφερειάρχη «της

καρδιάς σας», του κου Καρυπίδη, σε ένα σχόλιο που έγινε για τον ίδιο, από μια Περιφερειακή Σύμβουλο.
Υποθέτω ότι έχετε πλέον κοινό γραφείο τύπου.
Η δυσάρεστη έκπληξη όμως είναι ότι εξακολουθείτε να κοροϊδεύετε τους πολίτες και κυρίως να ψεύδεστε και να λασπολογείτε.
Δημοσιεύετε ένα κείμενο που διαψεύδει το ίδιο αυτό που λέτε. Το προεκλογικό φυλλάδιο του κου Κουκουλόπουλου μιλά για ΤΡΙΤΟ ΤΜΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, το οποίο καμία σχέση φυσικά δεν έχει με την ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο Περιφερειάρχης κος Καρυπίδης υποσχέθηκαν προεκλογικά να φέρουν πίσω την Αρχιτεκτονική στη Καστοριά.
Είχατε στη διάθεσή σας, επτά μήνες η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ένα χρόνο ο κος Καρυπίδης να το κάνετε. Με ένα άρθρο στο περίφημο Νομοσχέδιο για τη Παιδεία του κυρίου Μπαλτά, εκείνου που καταργούσε την Αριστεία, μεταξύ άλλων.
Δυστυχώς, η υπόσχεσή σας για την Αρχιτεκτονική Σχολή, γράφτηκε στο ίδιο χαρτί που γράφτηκε και η υπόσχεση για φτηνό ρεύμα στους Δυτικομακεδόνες και όπου γράφτηκε μάλλον και το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.
Μόνο που ο κος Τσίπρας μπερδεύτηκε και αντί να σκίσει το μνημόνιο έσκισε αυτό το χαρτί των υποσχέσεων.
Ο συνδυασμός της ΕΛΠΙΔΑΣ δεν φοβάται την υψηλή προστασία που παρέχετε στον κο Καρυπίδη.
Ο κος Καρυπίδης , για να κρύψει την έλλειψη έργου και την απραξία της Διοίκησής του, συνηθίζει να υπόσχεται πράγματα που δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του. Για να έχει πάντα να δείχνει κάποιον άλλον ως φταίχτη.
Για να κρύψει αυτή την ανικανότητα, δίχασε πολλές φορές τη Δυτική Μακεδονία στη σύντομη θητεία του.
Πρώτα στους ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ και ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ
Μετά στους ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΙΩΤΕΣ και τους ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ
Και τώρα στους ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ και τους ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ
Εμείς θα μιλάμε πάντα για ΑΝΑΠΤΥΞΗ, για ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και για ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

 

Γι αυτό καταθέσαμε συγκεκριμένο Σχέδιο για την Ανάπτυξη κάθε Περιφερειακής Ενότητας.

Γιατί πιστεύουμε βαθιά ότι ΕΛΠΙΔΑ υπάρχει μόνο στον τόπο που οι άνθρωποί του ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015 11:21