Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 22:58

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Καμμένου, καθώς πλέον είναι εκτός κυβέρνησης, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε έπειτα από την τοποθέτησή του στο υπουργικό συμβούλιο.

 

Αρχικά, με ανάρτησή του στο Τwitter, ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε την έξοδο του στελέχους των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Καμμένος ανακοίνωσε την παραίτησή του.

«Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων, ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη αποφασιστεί ποιος θα τον αντικαταστήσει στη θέση του υφυπουργού στο υπουργείο Υποδομών, που θα είναι ο Παναγιώτης Σγουρίδης, των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η ανακοίνωση παραίτησης του Δημήτρη Καμμένου
Στην ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Καμμένος σημειώνει ότι έπειτα από την έκταση που έλαβαν οι «υποτιθέμενες»- όπως τις χαρακτηρίζει δημοσιεύσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, ζήτησε από τον Μανώλη Σφακιανάκη να ελέγξει τους λογαριασμούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συνεχίζει όμως πως πρωταρχικός του στόχος είναι το συμφέρον της πατρίδας και η ομαλή λειτουργία της κυβέρνησης και για αυτό το λόγο δηλώνει την παραίτησή του, ενώ καταλήγει ότι η αλήθεια θα λάμψει σύντομα.

«Υστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα.

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».



Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/227597/paraitithike-o-dimitris-kammenos#ixzz3marzvYih

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 23:00