Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 08:46

ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΜΟΥ

altτης Δ. Σωτηριάδου
Ολοι πιστεύαμε πηγαίνοντας στην ΕΣΗΕΑ Τρίτη πρωί,ημέρα απεργίας ότι θα δούμε,θα συναντήσουμε,θα απαιτήσουμε να δούμε τα μέλη του Δ.Σ .Και να τα ξεμπροστιάσουμε.Το προηγούμενο βράδυ με ψήφους 5 - 4 διέγραψαν τον Χρήστο Παναγόπουλο,διευθυντή του ΣΚΑΙ ενώ θα έπρεπε ομόφωνα να διαγραφεί.Δεν κατάλαβα. Ποιοι μας ζορίζουν σε απεργίες και πορείες ανούσιες;
Ποιοι μας θέλουν μπροστάρηδες για να εκμεταλευτούν νέες καταστάσεις; ενώ εν κρυπτώ προσπαθούν να καταργήσουν την ΕΣΗΕΑ, και να επιβληθεί το διασωματειακό...
Οταν έχουμε πει ότι το θέλουμε όλοι το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ,αλλά θέλουμε πρώτα να μιλήσουμε με το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ .Δεν τα έχουμε οι υγιείς δημοσιογράφοι μόνο με τον πρόεδρο Πάνο Σόμπολο.Τα έχουμε με όλα τα μέλη του Δ.Σ.Που δεν έχουν "Τα  α......α" να διαγράψουν από μέλη της ΕΣΗΕΑ,δημοσιογράφους - ιδιοκτήτες-μάνατζερ-συμβούλους-υπαλλήλους,βουλευτές δημοσιογράφους.
Οι περισσότεροι κρατούν με δόντια και με νύχια την ταυτότητα λόγω συνδρόμου 1ης θέσεως στα νοσοκομεία.
Επίσης δεν έχουν "Τα α.....α" να εφαρμόσουν τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Μου είπαν σήμερα πως πρέπει να μαζευτούν εκατοντάδες, ίσως παραπάνω από 3.000 υπογραφές για να διεκδικήσουμε την εκκαθάριση ΜΗΤΡΩΟΥ.

Δηλαδή το ΑΥΤΟΝΗΤΟ.αυτό που έπρεπε να κάνει χρόνια τώρα η ΕΣΗΕΑ, μαζί με τον έλεγχο του ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.

Σέβομαι την ΕΤΙΤΑ και τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Ομως σήμερα ήθελα να δω στην πορεία πολλούς ενεργούς επαγγελματίες δημοσιογράφους που δεν υπήρχαν.
Σήμερα ένοιωσα ότι πάνε οι "του διασωματειακού" να επιβληθούν της ΕΣΗΕΑ,διασώζοντάς τους όμως. Δεν κατάλαβα με ποιο αντίτιμο όμως.Δεν μας έχει πει κανεις τίποτα.
Αυτοί πάντως ξέρουν,αφού μου είπαν μην τους πειράξουμε,να τους διαπεράσουμε. Μην ξεμπροστιάσουμε την ΕΣΗΕΑ.Δεν υπάρχει λόγος.Να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα.Δηλαδή τα έχουν βρει.

ΝΤΡΟΠΗ
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 21:29