Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 10:46

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚ.

Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΗ υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας απάντησε τα εξής : «Είναι αυτονόητη η σημασία του ρόλου της Διοικούσας Επιτροπής ενός νέου Περιφερειακού Πανεπιστημίου. Η επιλογή και η πρόταση έγινε προς ανθρώπους με επιστημονική και διοικητική εμπειρία , υψηλό κύρος, ευρωπαϊκή και διεθνή προβολή.

Επιλέξαμε, τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Αντιπρόεδρος, να έχουν προηγούμενη εμπειρία Προεδρίας Τμήματος σε μεγάλο Πανεπιστήμιο της χώρας, διεθνή εμπειρία από άλλα Πανεπιστήμια και ταυτόχρονα να μπορούν να ανταποκρίνονται στα αντικείμενα σπουδών του Πανεπιστημίου της Δυτικής Μακεδονίας.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής διαθέτουν, το καθένα ξεχωριστά, ένα βιογραφικό ιδιαιτέρου κύρους.

Αναφέρομαι όχι μόνο στους Πανεπιστημιακούς που είναι διακεκριμένοι επιστήμονες, αλλά και στον ζωγράφο Κ. Τσόχλη που θεωρείται από τους μεγαλύτερους ζώντες ευρωπαίους ζωγράφους, τον κ. Ροδουσάκη, Διπλωμάτη με εμπειρία στη Διοίκηση της Διπλωματικής Σχολής ως Δ/ντής, τον κ. Μοδινό διεθνούς εμβέλειας Περιβαλλοντολόγο και βεβαίως τον κ. Ηλία Βλαχόπουλο, άνθρωπο με μεγάλη πολιτική δράση και γνώση των δεδομένων της Δυτικής Μακεδονίας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αποδοχή της πρότασης.

Είναι σαφές, ότι στις συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής θα συμμετέχουν οι Πρόεδροι των Τμημάτων που έχουν και τη μεγάλη ευθύνη της οργάνωσης και διοίκησης των τμημάτων.

Η νέα Διοικούσα και τα σημαντικά στελέχη του Πανεπιστημίου, έχουν μπροστά τους τη μεγάλη πρόκληση, να δώσουν στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας ένα νέο προσανατολισμό και ένα νέο ρόλο.

Το Υπουργείο Παιδείας θα είναι μαζί τους.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, η γνώση, η καινοτομία, οι νέες ιδέες, η αποτελεσματική δουλειά και οι πρωτοβουλίες στο χώρο της Παιδείας, είναι η απάντηση που χρειάζεται ο Ελληνικός λαός».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010 10:58