Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010 13:39

Θ. Πάγκαλος: Προσλαμβάναμε για να πάρουμε ψήφους

alt«Δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις σε υπαλλήλους που προσλαμβάναμε απλώς και μόνο για να πάρουμε την ψήφο τους», λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ενώ τάσσεται υπέρ της κατάργησης του σταυρού προτίμησης και δηλώνει ότι δεν ξέρει αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
Ο Θ. Πάγκαλος επισημαίνει ότι το 75% των δαπανών του Δημοσίου είναι οι μισθοί και οι συντάξεις. "Μας τρομάζουν η αλήθεια, η αντικειμενικότητα, η αξιοκρατία. Να περάσουν οι αξιότεροι στο Δημόσιο, να γίνει και η ζωή όλων μας πιο εύκολη. Όταν στο Δημόσιο βάζεις ..
τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί", αναφέρει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο Θ. Πάγκαλος εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα συμφέρον να προκαλέσει εκλογές και πιστεύει ότι θα ήταν μεγάλο λάθος. Κατηγορεί τη ΝΔ ότι δεν διαμορφώνει σοβαρή αντιπολίτευση και τονίζει ότι "ο κ. Σαμαράς με το άλλο μείγμα πολιτικής, που επαγγέλλεται, σημαίνει στην πράξη ότι δεν θα κάνει τίποτα που να του στερεί ψήφους".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημειώνει ότι παρά την αντίθεσή του με τον ΛΑΟΣ, όπως λέει, το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη είναι το μόνο που ασκεί σοβαρή αντιπολίτευση. Για την κ. Παπαρήγα αναφέρει ότι "ονειρεύεται μια Σοβιετική Ένωση", ενώ για τον ΣΥΝ ότι "είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια".

Ο Θ. Πάγκαλος επιμένει στη φράση "Μαζί φάγαμε τα λεφτά", που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων: "Η φράση μου είναι 'μαζί φάγαμε τα λεφτά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής πελατείας με αθρόους διορισμούς στο Δημόσιο'", είπε. "Αυτή είναι. Τελεία. Αλλά ορισμένοι δημοσιογράφοι δεν είναι σε θέση ούτε ως την τελεία να πάνε. Στη φράση αυτή επιμένω, κατά λέξη βεβαίως".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010 13:50