Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011 19:52

Κριτική Γ. Παπανδρέου κατά Αριστεράς, στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

papandreou_kozani1Κριτική στα κόμματα της Αριστεράς άσκησε ο Γ. Παπανδρέου κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

"Είναι αριστερή πολιτική να κληρονομείς χρέη στα παιδιά σου... είναι προοδευτικό να επιτρέπεις σε κάποιους να βγαίνουν στη σύνταξη στα 45 τους ή να νομοθετείς απαράδεκτες φοροαπαλλαγές για ορισμένες κατηγορίες επαγγελματιών ή να μην εκδίδουν αποδείξεις χιλιάδες επιτηδευματίες;" διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός.

Εκανε, επίσης, λόγο για προσπάθεια εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, ενώ αναφέρθηκε εμμέσως και στην υπόθεση των μεταναστών της Νομικής, μιλώντας για προώθηση της ανομίας "παραβιάζοντας τις πανεπιστημιακές ελευθερίες".

"Αριστερά και πρόοδος δεν είναι η ανομία... δεν είναι να επενδύεις σε μια κοινωνία μπάχαλο να χαίρεσαι με εικόνες καταστροφής που κάνουν τον γύρο του κόσμου" πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στα θέματα μεταναστευτικής πολιτικής χαρακτήρισε ως "προοδευτικούς και αποτελεσματικούς κανόνες" τις ρυθμίσεις που πρόσφατα υπερψήφισε η Βουλή για την πολιτική χορήγησης πολιτικού ασύλου.

"Δεν είναι προοδευτικό το κράτος να έχει εκατοντάδες άχρηστους οργανισμούς για να υπηρετεί πελατειακά συμφέροντα και να στέλνει το λογαριασμό στον πολίτη... Η πρόοδος και η Αριστερά δεν συγχέει την πρόοδο με τον κρατισμό" συμπλήρωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011 20:30