Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011 16:06

Φραστική επίθεση στον Πάγκαλο «ακύρωσε» εκδήλωση στο Παρίσι

Μpagalosια βραδιά-αφιέρωμα που θα γινόταν προς τιμήν του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά στο Παρίσι, ακυρώθηκε εξαιτίας έντασης που προκλήθηκε από ομάδα Ελλήνων φοιτητών

Το αφιέρωμα, παρουσία του σκηνοθέτη, θα γινόταν στο Ελληνικό Σπίτι της Πανεπιστημιούπολης,..

και θα έκλεινε με την προβολή της ταινίας " Ζ ".

Ομως, πριν να ξεκινήσει η βραδιά και μόλις έφθασε στην αίθουσα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος , ομάδα Ελλήνων φοιτητών άρχισαν ξεκίνησαν φραστικές επιθέσεις και παράλληλα κράδαιναν πανώ που έγραφε "στην Ελλάδα όπως και στη Γαλλία, συμπαράσταση στους μετανάστες χωρίς χαρτιά " .

Από την μεριά του ο Θ. Πάγκαλος πρότεινε στους συγκεντρωμένους να συναντηθούν σήμερα για προκειμένου να συζητήσουν, εκείνοι όμως δεν δέχθηκαν. Ακαρπες αποδείχθηκαν και οι προσπάθειες του Κώστα Γαβρά για να γίνει δημοκρατικός διάλογος.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε ακόμη περισσότερο και τελικά αποχώρησαν ο κ.Πάγκαλος , ο πρέσβυς Κωνσταντίνος Χαλαστάνης , η πρόξενος ,Κατερίνα Κόϊκα , ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκομένων.

πηγη:enet.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011 16:20