Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 01 Μαρτίου 2011 21:27

Γάζωσαν τέσσερις αστυνομικούς με καλάσνικοφ. Δύο οι νεκροί.

dias_kalasnikof_new_mesaΔύο νεκροι και δύο τραυματίες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ είναι ο απολογισμός του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε στις 18:50 το απόγευμα, επί της οδού Μακρυγιάννη, στην περιοχή του Ρέντη.
Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έλαβαν σήμα για τρεις υπόπτους,

οι οποίοι νωρίτερα φέρονται να είχαν ληστέψει περίπτερο στη λεωφόρο Δημοκρατίας 337 στο Περιστέρι.

Ένας εκ των τεσσάρων υπέκυψε στα τραύματά του, ο δεύτερος στο νοσοκομειο Νίκαιας  ο τριτος εχει βαριά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, ενώ ο τέταρτος είναι με τραύμα στο πόδι.

To χρονικό του αιματηρού περιστατικού
Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταδίωκαν το τζιπ, όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα οι σφαίρες να χτυπήσουν τους διώκτες τους.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες πραγματοποίησαν ληστεία σε περίπτερο στη Λ. Δημοκρατίας στο Περιστέρι. Ένας πολίτης κάλεσε την αστυνομία και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κάποια στιγμή το αμάξι, μάρκας Volvo, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο, προσεγγίστηκε στη Λ. Κηφισού.
Οι τρεις δράστες αφού κατέβηκαν απ' αυτό, έστρεψαν τα καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών και τους γάζωσαν με πάνω από 100 σφαίρες.

 

Πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, σε περιοχή μεταξύ του Μοσχάτου και του Ρέντη, επί της οδού Παλαιολόγου. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν τα καλάσνικοφ και το πιστόλι που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πινακίδες είχαν κλαπεί στις 17/01/10 από τη Νέα Ερυθραία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ συμμετέχει από αέρος.

πηγη: zougla.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 19:15