Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011 17:22

Π. Κουκουλόπουλος: «Να φύγουμε απ΄ τις προσωπικές μας προσεγγίσεις»

110126_koukoulopoulosΤην πεποίθηση του πως μετά ''τις θετικές εξελίξεις που υπήρξαν για τη χώρα μας στην άτυπη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. θα πρέπει να αποτυπωθεί με σαφήνεια η πραγματική κατάσταση και να εκπονηθεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης'', εξέφρασε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό

ΑΘΗΝΑ 9.84.

 

Συγκεκριμένα, ο Π. Κουκουλόπουλος ερωτηθείς για το αν είναι εφικτό να βρεθούν τα 50 δις ευρώ απ΄ την εκποίηση δημόσιας περιουσίας, απάντησε: «Οι θετικές εξελίξεις που υπήρξαν για τη χώρα μας στην άτυπη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. μας οδηγούν σε έναν και μόνο δρόμο.
Οφείλουμε τώρα να αποτυπώσουμε με σαφήνεια το πραγματικό πρόβλημα της χώρας, για να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες την ακριβή κατάσταση, και να εκπονήσουμε ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο το οποίο θα ξαναβάλει μπροστά την εθνική μας οικονομία.
Εφόσον συμβεί αυτό μόνον τότε θα μπορούμε να εκτιμήσουμε εάν και πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα 50 δις ευρώ, κάτι για το οποίο σήμερα, κατά τη γνώμη μου, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με ακρίβεια.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως εκείνο που προέχει είναι η σωτηρία της χώρας και γι΄ αυτό θα πρέπει να φύγουμε απ΄ τις προσωπικές μας προσεγγίσεις και να λειτουργήσουμε συλλογικά».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011 17:28