Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 18:13

Δημοκρατική Αριστερά, Η Αριστερά της ευθύνης

dimar-logoΤο Σάββατοστην αίθουσα του παλιού Νομαρχιακού Συμβουλίου, ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός παρουσίασε την αντίληψη του νέου κόμματος, που θέλει να ναι απαλλαγμένο από κάθε είδους κατεστημένες λογικές και βαρίδια και να λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους


Μέσα στη βαθειά κρίση που βυθίζεται η χώρα μας και, που δεν είναι μόνον οικονομική, αλλά κυρίως, κρίση του πολιτικού της συστήματος, κρίση ηθική και πολιτιστική, η ΔΗΜ.ΑΡ. προσπαθεί να διατυπώσει μία νέα πρόταση, που να απαντάει στα προβλήματα.
Με προτεραιότητα στους αδύναμους, αλλά και τη διαμόρφωση νέου παραγωγικού μοντέλου, που θα δώσει τη δυνατότητα στη χώρα και στην κοινωνία, να βγουν από το τούνελ της κρίσης.
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή, σε ξενοδοχείο της πόλης πραγματοποιήθηκε η προσυνεδριακή διαδικασία συζήτησης των θέσεων και εκλογής των αντιπροσώπων για το ιδρυτικό συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 31.03 έως τις 03.04.
Αγωνία όλων των συμμετασχόντων, πως η δημοκρατία στην κοινωνία, αλλά και στα κόμματα και οι συνεννοήσεις σε προγραμματικές αρχές, μπορούν να δώσουν αποτέλεσμα στην οικονομία υπέρ των αδυνάμων.
Βασική αναφορά στην ανάγκη διαμόρφωσης πολιτικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επιλογή μονόδρομο στα προβλήματα του παγκοσμιοποιημένου περιβάλλοντος.
Δημοκρατία – ευθύνη - μεταρρυθμίσεις – οικολογία – ευρωπαϊσμός – αποτελεσματικότητα, τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου κόμματος.
Οι στόχοι υψηλοί, οι δυσκολίες μεγάλες, αλλά τα μεγάλα απαιτούν συμμετοχή και πολιτικό λόγο.
Το πρώτο βήμα έγινε,
Τα επόμενα θα εξαρτηθούν απ' όλους μας....
Η Συντονιστική

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 18:24