Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 18:45

Δήλωση Μ. Παπαδόπουλου: Η επόμενη μέρα για την ΝΔ είναι Β. Μειμαράκης

Mε ανάρτησή του στο fb o πρώην υπουργός Μ. Παπαδόπουλος στηρίζει Β. Μεϊμαράκη και στον δευτερο γύρο: Η 21η Δεκέμβρη για τη Νέα Δημοκρατία είναι μία μέρα

που μας βρίσκει όλους ενωμένους. Έπειτα από την ολοκλήρωση της εσωκομματικής δημοκρατικής διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου της παράταξης μας, όλοι μαζί, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, θα καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τις αρχές και αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης, για το καλό της Ελλάδας. Αρχές και Αξίες που μας άφησε ως παρακαταθήκη ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής και αποτελούν υποχρέωσή μας να τις διατηρήσουμε. Η εσωστρέφεια στη Νέα Δημοκρατία δεν ταιριάζει και αυτό θα είναι το μήνυμα για την επόμενη μέρα.

Στις παρούσες συνθήκες, όπου διακυβεύεται το μέλλον της πατρίδας μας, η παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο τιμόνι της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι επιβεβλημένη. Είναι έμπειρος πολιτικός με σπουδαία διαδρομή στην πολιτική ζωή του τόπου μας, διασφαλίζει την ενότητα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης και ταυτόχρονα διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή διεκδικώντας να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας.

Συνεχίζω να στηρίζω τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπως έπραξα από την αρχή αυτής της διαδικασίας. Διαδικασία, η οποία εύχομαι να ολοκληρωθεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των απλών μελών και υποστηρικτών της παράταξης, που χρόνια τώρα στηρίζουν με αγώνες τη Νέα Δημοκρατία.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 18:59