Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 13:42

Μ. Παπαδόπουλος: απο με την αρχη μεχρι τη νικη, με τη Νεα Δημοκρατια

Οι εκλογές για την ανάδειξη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή των μελών

της Νέας Δημοκρατίας. Η συμμετοχή αυτή απέδειξε ακόμη μία φορά αφενός ότι η Νέα Δημοκρατία είναι παρόν στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας και αφετέρου ότι τα μέλη του κόμματος επιτάσσουν την αλλαγή στην ακυβερνησία που μας μαστίζει τους τελευταίους 15 μήνες.

Από την πλευρά μου, αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες Προέδρους των ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας και ΟΝΝΕΔ Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου και Σερβίων, όπως επίσης και τον Πρόεδρο της ΝΕ ΟΝΝΕΔ και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο τους. Θερμά συγχαρητήρια εκφράζω επίσης προς όλα τα μέλη που εκλέχθηκαν, στις δυνάμεις των οποίων βασίζεται η λειτουργία των Τοπικών Οργανώσεων. Συγχαίρω όμως παράλληλα και όλους τους υποψηφίους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, με τους οποίους η επόμενη μέρα μας βρίσκει μαζί ενωμένους για να μπορέσουμε να απαλλάξουμε την Ελλάδα από την ανίκανη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές και επίσης τον κόσμο που συμμετείχε στην ψηφοφορία. Όχι μόνο γιατί χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δεν θα ήταν εφικτό να λάβουν χώρα οι εν λόγω εκλογές, αλλά κυρίως γιατί η συμμετοχή αυτή μάς δίνει ένα ηχηρό μήνυμα. Ένα μήνυμα που προστάζει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που έχει η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, τα ήθη και τα ιδανικά με τα οποία πορευόμαστε περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Στις σημερινές συγκυρίες και στην κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, με όπλο την ενότητα, την ιδεολογία μας και την πίστη στο συνάνθρωπο, θα δουλέψουμε όλοι μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να οδηγήσουμε την Ελλάδα σε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Η χώρα μας πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα και βάσεις ώστε να υπάρχει ελπίδα για το αύριο.

Αυτή είναι η εντολή που πήρε η παράταξή μας από εσάς και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όλοι μαζί, από την Αρχή μέχρι τη Νίκη.

 

 

 

Μιχάλης Παπαδόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 13:49