Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 16:52

Α. Διαμαντοπούλου: ''Ποτέ δεν είναι αργά κ. Τσακαλώτο''

Ο Υπ. Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ομιλία του στις Βρυξέλλες χθες Πέμπτη, μίλησε για την εξαίρεση των επενδυτικών δαπανών από την καταμέτρηση των πρωτογενών πλεονασμάτων και του χρέους μέσα από μια πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία.

 

Να θυμίσουμε, λοιπόν, στην κυβέρνηση και στον κ. Τσακαλώτο ότι το 2013 το Το Δίκτυο - Diktyo Network με βάση συγκεκριμένο άρθρο της Ευρωπαϊκής Συνθήκης (αρ. 11), οργάνωσε πανευρωπαϊκή εκστρατεία με τίτλο "Invest in education", ώστε να εξαιρεθούν οι δαπάνες για την Παιδεία, που είναι σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ η σημαντικότερη επένδυση σε κάθε χώρα, στο πλαίσιο που ανέφερε χθες ο Υπουργός!

Το προς υπογραφή κείμενο της πρωτοβουλία μας είχε επεξεργαστεί ο οικονομολόγος νομπελίστας Χριστόφορος Πισσαρίδης, ενώ το είχαν υποστηρίξει προσωπικότητες στην Ελλάδα όπως ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος, η Ελένη Αρβελέρ κλπ. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του ούτε κινητοποιήθηκαν, ούτε υπέγραψαν, ούτε τους ενδιέφερε...

Ποτέ όμως δεν είναι αργά…αρκεί αντί για επικοινωνιακά πυροτεχνήματα στα συνέδρια να ξαναδούν τη δυνατότητα που δίνει το ευρωπαϊκό θεσμικό σύστημα και να κοιτάνε και λίγο έξω από την κομματική γυάλα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 16:55