Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 09:33

Ν.Φίλης: Νόμιμη και ηθική η απόσπαση της Μπ.Μπαζιάνα στο ΕΜΠ

Ο υπουργός Παιδείας προσέθεσε ότι είναι η τέταρτη φορά που η κα Μπαζιάνα πάει στο Πολυτεχνείο, σημειώνοντας ότι οι προηγούμενες αποσπάσεις είχαν υπογραφεί από τους κ.κ. Λοβέρδο και Αρβανιτόπουλο

 

«Νόμιμη» αλλά και «ηθική» χαρακτήρισε την απόσπαση της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης, με την οποία ρωτά με ποια κριτήρια και προϋποθέσεις πήρε την απόσπαση.

Ο κ. Φίλης, μιλώντας από το βήμα της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων που συζητείται το σχέδιο νόμου για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, έκανε λόγο για «προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων» επειδή, όπως ανέφερε, η κα Μπαζιάνα είναι σύζυγος του πρωθυπουργού.

Ο υπουργός προσέθεσε ότι δεν είναι φέτος η πρώτη φορά που η κα Μπαζιάνα πάει στο Πολυτεχνείο, αλλά η τέταρτη, σημειώνοντας ότι οι προηγούμενες αποσπάσεις είχαν υπογραφεί από υπουργούς των προηγούμενων κυβερνήσεων και συγκεκριμένα από τους κ.κ. Λοβέρδο και Αρβανιτόπουλο.

«Η κα Μπαζιάνα έχει όλα τα επιστημονικά εφόδια για να πάει σε μια θέση που προβλέπει αυξημένες υποχρεώσεις και όχι για να αποστρατευτεί ή να βολευτεί, όπως διατείνονται κάποιοι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης.

Πηγή: ΑΠΕ μπε

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 09:37