Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 11:30

Καστοριά: Κλιμάκιο της ΝΔ με παραγωγικούς φορείς της πόλης

Κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλή τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου επισκέφθηκε την Καστοριά και είχε συναντήσεις με τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της περιοχής.

Ενημερώθηκαν για την κατάσταση που υπάρχει σήμερα στο χώρο της μεταποίησης των γουναρικών αφού η Καστοριά συγκαταλέγεται στους παγκόσμιους παίκτες της αγοράς και συνομίλησαν με ερευνητές και καθηγητές  του τμήματος  Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας  του παραρτήματος Καστοριάς του ΤΕΙ  Δυτικής Μακεδονίας.  Ο επικεφαλής του κλιμακίου Χαράλαμπος  Αθανασίου τόνισε ότι «επιθυμούμε να αναδειχθεί η σημασία που έχουν στην παραγωγή υπεραξίας και πλούτου στις τοπικές κοινωνίες η έρευνα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η αριστεία, και παράλληλα ως ΝΔ να στείλουμε το μήνυμα ότι χρειάζεται ένα διαφορετικό κλίμα προκειμένου  να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου προς όφελος των τοπικών κοινωνιών». . Τον επικεφαλή του κλιμακίου Χαράλαμπο Αθανασίου συνόδευαν οι βουλευτές Γιώργος Στύλος και Στέργιος Γιαννάκης οι οποίοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας– Αποκατάστασης & Κοινωνικής Υποστήριξης Α.μεΑ. στο Άργος Ορεστικό καθώς και σχολικές μονάδες της περιοχής. 

πηγη: ΑΠΕ ΜΠΕ Σ.ΚΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 11:33