Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 17:37

Ο βουλευτής Γιάννης Θεοφύλακτος στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό

Στον 'πολύτεκνο Κοζανίτη ταξιτζή' και στους 'αφανείς ήρωες της ελληνικής κοινωνίας' αναφέρθηκε στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό του 2017, ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος.
 
Επίσης, ο βουλευτής αναφέρθηκε στο εφάπαξ βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, καθώς και στις καθημερινές ανακρίβειες της Ν.Δ. (ιδίως για μετακλητούς - υπερχρεωμένα νοικοκυριά - ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ανασφάλιστους),
 
ενώ έθεσε το ερώτημα προς τους έλληνες πολίτες: "γιατί μας πολεμάει το σύστημα; γιατί την κυβέρνησή μας πολεμάει το σύστημα και τα κανάλια;", εξηγώντας πως αυτή τη φορά η κυβέρνηση εκπροσωπεί τα μεγάλα και μη εκπροσωπούμενα έως σήμερα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας που το το σύστημα οδήγησε στην πτώχευση.
 
Ο βουλευτής Γιάννης Θεοφύλακτος έκλεισε την ομιλία του εξηγώντας ποια είναι η διαφορά της "σταθερότητας" των Προϋπολογισμών της σημερινής Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με τη "σταθερότητα" της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου: Σήμερα, γίνεται προσπάθεια η σταθερότητα να αφορά τους πολλούς, ενώ η σταθερότητα επί ΝΔ αφορούσε τους λίγους.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 17:40