Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 10:11

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ. ΔΡΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ Γ. ΔΑΚΗ

altΗ επιστολή του κ. Δρούτσα στο Νομάρχη Κοζάνης Γιώργο Δακή έχει ως εξής:

 «Αξιότιμε κύριε Νομάρχα,

Αναφερόμενος στην από 9.2.2010 επιστολή σας, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την ευγενική σας πρωτοβουλία και ετοιμότητα να αναλάβετε την διοργάνωση μιας εκ των προγραμματιζόμενων Υπουργικών Συναντήσεων και Ομάδων Εργασίας, στο πλαίσιο του Οργανισμού ΟΣΕΠ, κατά την διάρκεια της επικείμενης Ελληνικής Προεδρίας (1.6-31.12.2010), καθώς και να σας συγχαρώ για την πρωτοποριακή ιδέα σας, σχετικά με την ίδρυση και εγκατάσταση Παρατηρητηρίου Πράσινης Επιχειρηματικότητας στο Νομό σας.

altΌπως, ενδεχομένως, γνωρίζετε, η ανάληψη πρωτοβουλιών για την προώθηση της πράσινης ανάπτυξης στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας μας, εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητες της Κυβέρνησης, ιδιαίτερα δε, όταν αυτές στοχεύουν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας της ελληνικής παραγωγικής δραστηριότητας.

Ειδικότερα, όσον αφορά την ανωτέρω πρόταση σας, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι, στην παρούσα φάση, το Υπουργείο Εξωτερικών διαμορφώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι οποίες πρόκειται να λάβουν χώρα, κατά την διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας στον Οργανισμό ΟΣΕΠ, λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις εισηγήσεις των συναρμοδίων, κατά περίπτωση, Υπουργείων, έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προβολή των ελληνικών προτεραιοτήτων και της εικόνας της χώρας μας στον Οργανισμό. Επομένως, προτάσεις ανάλογες με την δική σας, συγκρατούνται και θα εξετασθούν με ιδιαίτερη προσοχή.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για την ευγενική σας πρωτοβουλία και να ευχηθώ ευόδωση των οραμάτων σας για την οικονομική ανάπτυξη και ευημερία του Νομού σας».

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 10:20