Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 10:01

O Τομεάρχης Αγροτικού της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης, για τη νέα παράταση για την υποβολή των φακέλων υποψηφιότητας στο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών έ

Ερωτηθείς ο βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Αγροτικού της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης, σχετικά με τη νέα παράταση για την υποβολή των φακέλων υποψηφιότητας στο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Τη στιγμή που όλοι οι Έλληνες περιμένουν τις όποιες χρηματοδοτικές ενισχύσεις για την τόνωση της ανάπτυξης στην πατρίδα μας, η Κυβέρνηση και τα συναρμόδια Υπουργεία Υπ.Αν. και Υπ.Α.Α.Τ. επιδεικνύουν πλήρη ανεπάρκεια και ανικανότητα.

Δυστυχώς, εδώ και δύο χρόνια δεν κατάφεραν να στήσουν το μηχανογραφικό σύστημα που θα δέχεται απρόσκοπτα τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων να ενταχθούν σε διάφορα μέτρα αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Θύματα της ανεπάρκειας αυτής των κυβερνητικών παραγόντων είναι και οι χιλιάδες υποψήφιοι νέοι γεωργοί, οι οποίοι για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον περασμένο χρόνο, βλέπουν τον επαγγελματικό τους προγραμματισμό να παρατείνεται, παράλληλα και η αγωνία τους.

Την ευθύνη και για τη δεύτερη παράταση φέρει ακέραια η πολιτική ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του Υπ.Α.Α.Τ., που δεν κατάφερε να καταρτίσει και να τηρήσει αποτελεσματικά έναν απλό προγραμματισμό για την έναρξη και υλοποίηση μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, που αφορούν νέους γεωργούς στην πατρίδα μας.

Καλούμε την Κυβέρνηση να συναισθανθεί την επιζήμια πολιτική της για τον αγροτικό κόσμο της χώρας και να ασχοληθεί υπεύθυνα με τα σοβαρά προβλήματα των αγροτών που έχει επιδεινώσει και με την αδικαιολόγητη ανεπάρκειά της».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 10:03