Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 11:17

Οι απαντήσεις του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) Γιάννη Θεοφύλακτου στους Βορίδη Σταμάτη και Λοβέρδο αναφορικά με το Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής

Με αφοπλιστικό τρόπο ο βουλευτής Γιάννης Θεοφύλακτος κατέδειξε ότι το τρίγωνο: τράπεζες - ΜΜΕ - κόμματα σίγουρα δεν ήταν 'άμεμπτο' και 'αδιάφθορο',

όπως θέλησαν να το παρουσιάσουν οι εκπρώσοποι της Ν.Δ. και δυστυχώς λειτούργησε ως τρίγωνο διαπλοκής σε βάρος της Χώρας και των πολιτών της.
Έκλεισαν με τον τρόπο αυτό οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, πριν την κατάθεση του σχεδίου του Πορίσματος από την πλειοψηφία τη Δευτέρα 16-1-2017 και πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της έως τις 23-1-2017.
Ο βουλευτής Γιάννης Θεοφύλακτος τοποθετήθηκε για τη συμπεριφορά των εκπροσώπων της Ν.Δ., ενώ το κόμμα τους είναι καταχρεωμένο με 200 εκ. ευρώ και κατέδειξε ότι το πολιτικό, τραπεζικό και μιντιακό σύστημα σίγουρα δεν ήταν "αδιάφθορο", αλλιώς η χώρα δεν θα είχε οδηγηθεί στην πτώχευση.
Επίσης, ο κ. Θεοφύλακτος απάντησε στα επιχειρήματα των Βορίδη, Λοβέρδου, Σταμάτη περί δήθεν "μη απόδειξης της διαπλοκής", λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: "γιατί, περιμένατε μία δανειακή σύμβαση να γράφει 'είμαι προϊόν διαπλοκής;' .

Τέλος, απάντησε σε όσα ανέφερε ο κ. Λοβέρδος (ότι δήθεν τα δάνεια των ΜΜΕ και κομμάτων δεν είναι σημαντικά, γιατί είναι ένα μικρό ποσοστό των μη εξυπηρετούμενων δανείων), αναφέροντας χαρακτηριστικά τη γενική αρχή του δικαίου: "Ουκ ισότης εν τη παρανομία", δηλαδή δεν μπορούν να επικαλούνται τις τυχόν παρανομίες στα δάνεια π.χ. των ξενοδοχείων για να 'ξεπλύνουν' τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων.

ΓΡαφειο τυπου

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 12:47

Πολυμέσα