Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 22:52

Μουμουλίδης εναντίον Ξυδάκη: Η ΕΡΤ παραμένει ένα εκ των ελαχίστων ΜΜΕ στη χώρα με πλουραλιστική υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση.

«Το να πυροβολείς σήμερα την ΕΡΤ, ισοδυναμεί με το να πυροβολείς την δημοκρατία...»

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε έλληνα πολίτη να διατυπώνει ελεύθερα τη γνώμη του για ζητήματα της δημόσιας ζωής. Ο πολιτικός δικαιούται επίσης να διαφωνεί.

Υποχρεούται όμως να προσέρχεται στο δημόσιο διάλογο με ανιδιοτέλεια, καθώς το παρόν και το μέλλον της χώρας δεν είναι προσωπική υπόθεση κανενός. 

 Είναι υποχρέωσή μας, στο πλαίσιο ενός [ ανελέητα λεηλατημένου] δημόσιου δημοκρατικού διαλόγου - να υπερασπιζόμαστε - με τρόπο αυστηρό και κριτικό- την ιστορική διαδρομή της δημόσιας τηλεόρασης, ενός φορέα που «μάτωσε» όσο ελάχιστοι στη χώρα μας, καθώς και να αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στο λάθος, γνωρίζοντας την δύσκολη προσπάθεια που γίνεται, για να αποκτήσει η ΕΡΤ σύγχρονο τηλεοπτικό βηματισμό. 
Δυστυχώς σήμερα μέρος του πολιτικού προσωπικού ,συμβάλλει στην περεταίρω εξαθλίωση του δημόσιου δημοκρατικού διαλόγου, είτε αδυνατώντας να σταθεί στο ύψος των κρίσιμων ιστορικά περιστάσεων , είτε διεκδικώντας [υπό το πάθος πολιτικού αμοραλισμού] μεγαλύτερο «κομμάτι» δημοσιότητας!
Η ΕΡΤ παραμένει -σε καιρούς ύποπτους, σκοτεινούς και ανυποψίαστους- ένα εκ των ελαχίστων ΜΜΕ στη χώρα με πλουραλιστική υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση. Παράλληλα είναι ένα από τα ελάχιστα ΜΜΕ, που με συνέπεια εκφράζουν τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό. Το να «πυροβολείς» την ΕΡΤ ισοδυναμεί με το να πυροβολείς τη δημοκρατία και να συμβάλλεις στην προσπάθεια απαλλαγής των ευθυνών εκείνων που πραγματικά την οδήγησαν στη «μεγάλη περιπέτεια». Το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν δικαιούται να στερείται μνήμης και υπευθυνότητας. 
Εκφράζω τη βεβαιότητα πως η ΕΡΤ παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και αδυναμίες της, με την ουσιαστική βοήθεια εκείνων που οφείλουν να το πράξουν θα βρει άμεσα ,τον βηματισμό που της αναλογεί στο ευρωπαικό τηλεοπτικό τοπίο.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 22:56