Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 23:36

Ο υπ. Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου σε διήμερη επίσκεψη στην Καστοριά, Φλώρινα, Πτολεμαϊδα και Κοζάνη

Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη, 4 Μαΐου και την Παρασκευή, 5 Μαΐου, ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

 

Αύριο θα επισκεφθεί την Καστοριά, όπου στις 12.00 το μεσημέρι θα εγκαινιάσει την 42η Έκθεση Γούνας και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (ώρα 13.00). 

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Φλώρινα, όπου θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Στέφανο Μπίρο και με τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Βοσκόπουλο. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο (ώρα 19.15), ενώ η επίσκεψη στη Φλώρινα θα κλείσει με κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και των εμπορικών φορέων της περιοχής, η οποία θα φιλοξενηθεί επίσης στο Εργατικό Κέντρο.

Την Παρασκευή, στις 10.00, ο υπουργός θα επισκεφθεί την υπό κατασκευή μονάδα ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κοζάνη όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, τον δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη και τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη. Στις 18.30 ο κ. Παπαδημητρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και στις 19.00 θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο κτίριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας (αίθουσα «Αλέξανδρος»), όπου θα συμμετάσχουν και παραγωγικοί φορείς. 

 

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 23:39