Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 21 Μαϊος 2017 19:23

Ο Βασίλης Κωσταντινίδης εκλέχτηκε ως Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Μακεδονίας

Στην Κοζάνη βρίσκεται από το μεσημέρι ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας για τετραήμερη περιοδεία στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την πραγματοπίηση σύσκεψης στελεχών από την Καστορά.

Αμέσως μετά, συμμετείχε σε σύσκεψη με την Περιφερειακή Συντονική Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.

Σε σύντομη τοποθέτηση του αναφέρθηκε στα ζητήματα της συγκυρίας και στο ρόλο του κόμματος σε μια προοπτική άρσης των αρνητικών συνεπειών της μακροχρόνιας εφαρμογής των μνημονίων και των συνθηκών πολύπλευρης κρίσης που επέφεραν στην ελληνική κοινωνία. Η κατάληξη β’ αξιολόγηση ύστερα από μακροχρόνια διαπραγμάτευση, μας οδήγησε σε μια δύσκολη, μεν, συμφωνία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί δική μας επιλογή, φέρνει, όμως, θετικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα. Εξασφαλίζει χώρο και χρόνο δημοσιονομικό για να ξεδιπλώσουμε την ανάπτυξη της δικής μας κοινωνικής πολιτικής, με την εφαρμογή ενός προγράμματος με θετικό κοινωνικό πρόσημο, τελικά.

Αυτό που προέχει, τώρα, είναι η εξειδίκευση ενός προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης, το οποίο διαμορφώνεται με τη συμμετοχή του κόμματος και της κοινωνίας. Επίσης, άλλα ανοιχτά ζητήματα, της επόμενης περιόδου, που θα απασχολήσουν το κόμμα σε ανοιχτή διαβούλευση με την κοινωνία είναι η συνταγματική αναθεώρηση και η αναμόρφωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε τις διαδικασίες, που ακολούθησαν, για την συγκρότηση νέου Περιφερειακού Συμβουλίου του κόμματος, οι οποίες  κατέληξαν στην ανάδειξη του Κωνσταντινίδη Βασίλη σε νέο Συντονιστή του ΠΣΕ Δυτικής Μακεδονίας.

γραφειο τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Μαϊος 2017 19:26