Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2017 08:56

Σήμερα η εξόδιος ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών εκτίθεται, από τις 7 το πρωί, η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σκεπασμένη με την ελληνική σημαία. Τ

ις πρώτες τιμές στον πρώην πρωθυπουργό απέδωσαν η οικογένειά του, καθώς και τιμητικό άγημα.

Στις 15:00, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Εμφανώς συγκινημένη και καταβεβλημένη έφτασε, πριν από τις 7 το πρωί, η Ντόρα Μπακογιάννη στηριζόμενη σε πατερίτσα και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελo. Μαζί της ήταν και η αδελφή της Αικατερίνη Μητσοτάκη. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν τα παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη Αλεξία και Κώστας Μπακογιάννης και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Η σορός του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τυλιγμένη με την ελληνική σημαία μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, στις 7 το πρωί ακριβώς. Η δοξολογία άρχισε, ενώ την ίδια ώρα βρακοφόροι από την Κρήτη είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ναό, θέλοντας να τιμήσουν τον πρώην πρωθυπουργό.

Από τα ξημερώματα παραμένει κλειστή η οδός Μητροπόλεως, ενώ αστυνομικοί βρίσκονται παραταγμένοι και στις δυο πλευρές του δρόμου.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαϊος 2017 08:58