Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 23:00

«Μείωση της φορολογίας και μείωση των δαπανών του κράτους το πρώτο μέλημα της ΝΔ», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας από την Κοζάνη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Το πρώτο μέλημα της ΝΔ όταν έλθει στην εξουσία θα είναι πάση θυσία η μείωση της φορολογίας με την ταυτόχρονη μείωση των δαπανών του κράτους, οικονομίες κλίμακας ώστε να παταχθεί η γραφειοκρατία

και θα δώσουμε έμφαση στις μικρές αλλά και μεγάλες επενδύσεις  που έχει ανάγκη η χώρα» τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους στην Κοζάνη ο υπεύθυνος τύπου τα ΝΔ βουλευτής Αθηνών Βασίλης Κικίλιας.

Αναφέρθηκε στην ατμομηχανή της ελληνικής Οικονομίας που είναι ο ιδιωτικός τομέας που «εξαιτίας της υπερφορολόγησες αγκομαχεί» υπογράμμισε ότι σήμερα «ότι και εάν πράξεις σχεδόν τα ίδια η και παραπάνω στα το παίρνει το κράτος» και αυτό ως πρακτική έχει τσακίσει οριζόντια όλη την ελληνική κοινωνία και κατέληξε ότι αυτό είναι έξω από την ιδεολογία της ΝΔ και θα το αλλάζουμε.  Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ μίλησε για την ανάγκη  «να αλλάξουμε πορεία και από καταναλωτική οικονομία να γίνουμε παραγωγική» κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο και τους πολίτες «να περπατήσουμε μαζί αυτό το δρόμο» και ότι αυτό θα γίνει με οδηγό «την αξιοκρατία ώστε οι νέοι να μπορέσουν να μείνουν στο τόπο τους».

Ήταν κατηγορηματικός σε ότι αφορά την διαπραγμάτευση και το κλείσιμο  της αξιολόγησης που ακολούθησε η ελληνική κυβέρνηση,  μίλησε για «16 μήνες χαμένους από την διαπραγμάτευση», που ενώ η αξιολόγηση έπρεπε να κλείσει το Φεβρουάριο του 2016 έκλεισε τελικά τον Ιούνιο του 2017 «χωρίς τελικά η κυβέρνηση να εξασφαλίσει κάτι σε όσα είχε επενδύσει πολιτικά, όπως το χρέος και η ποσοτική χαλάρωση». Το μόνο που έλαβαν οι Έλληνες πολίτες υπογράμμισε ο Βασίλης Κικιλιας είναι «ένα δυσβάστακτο κόστος για την ελληνική οικονομία από αυτή την καθυστέρηση».

Δήλωσε ότι αυτή η χώρα έχει μέλλον, αρκεί να γίνουν οι σωστές επιλογές και εξήγησε ότι υπάρχουν δύο δρόμοι για να επιλέξει κανείς, αυτός του φτηνού λαϊκισμού που υπόσχεται τα πάντα για να υφαρπάξει την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών και ο άλλος ο έντιμος και αξιοπρεπής δρόμος της αλήθειας που με δουλειά και σχέδιο μπορεί  να μας οδηγήσει  έξω  από τα  μνημόνια.

«Ζητάμε πολιτική αλλαγή, δηλαδή εκλογές γιατί το ζητά η ελληνική κοινωνία και μείς δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα» σημείωσε ο Βασίλης Καικιλίας  και κατέληξε λέγοντας ότι «θα δώσουμε  όραμα και ελπίδα στον τόπο με την βοήθεια των παλιών κα νέων στελεχών αλλά και άλλων από την αγορά και την οικονομία που ήρθαν κοντά μας».  

Αναφέρθηκε στο θέμα της κατολίσθησης του ορυχείου της ΔΕΗ, ζήτησε την άμεση αποκατάσταση των κατοίκων στο χωριό Ανάργυροι και σημείωσε ότι η ΔΕΗ βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση, ότι κινδυνεύει η εταιρία εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης και της διοίκησης της επιχείρησης.

Αργά το βράδυ ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην δυτική Μακεδονία.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 23:06