Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 20:05

Γρεβενά: Πολλές μονάδες υγείας λειτουργούν χάρις στον υπερβάλλοντα ζήλο γιατρών και νοσηλευτών δήλωσε ο Ιάσων Φωτήλας

«Η Υγεία βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ και επιθυμία μας είναι τα θέματα της υγείας να τα έχουμε σε υψηλή προτεραιότητα γιατί έτσι αρμόζει στον Έλληνα φορολογούμενο» σημείωσε από τα Γρεβενά ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ

Βασίλης Οικονόμου. Ο τομεάρχης υγείας της ΝΔ συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή του Ιάσωνα Φωτήλα ολοκλήρωσαν πριν από λίγο με την επίσκεψη τους στο νοσοκομείο των Γρεβενών, την διήμερη περιοδεία τους στις νοσοκομειακές μονάδες και τα Κέντρα Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας. Σε λίγο διάστημα ολοκληρώνονται οι περιοδείες του κλιμακίου στις εγκαταστάσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας της χώρας και όπως σημείωσε ο Βασίλης Οικονόμου «ολοκληρώνεται  ταυτόχρονα και το σχέδιο της ΝΔ που ετοιμάζουμε για την  Υγεία».

Ο Ιάσων Φωτήλας διαπίστωσε ότι πολλές νοσοκομειακές μονάδες έχουν σημαντικά προβλήματα και λειτουργούν «χάρις στον υπερβάλλοντα ζήλο γιατρών και νοσηλευτών». Επεσήμανε ότι μιλάμε με όλους τους ανθρώπους που υπηρετούν στο σύστημα Υγείας και επιθυμούμε να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την μεταρρύθμιση στην Υγεία πού έπρεπε να’χει γίνει τα προηγούμενα χρόνια.

Αργά το  απόγευμα ο Βασίλης Οικονόμου και ο Ιάσωνας Φωτήλας έλαβαν μέρος στην συνδιάσκεψη όλων των εκπροσώπων φορέων της υγείας της Δυτικής Μακεδονίας που έγινε στην αίθουσα του δημαρχείου των Γρεβενών.

πηγή:ΑΠΕ ΜΠΕ|Σ ΚΟΥΤ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 20:10